Kies voor altijd – Stefanie Van Mol

Kies voor altijd – Stefanie Van Mol

Kies voor altijd
Genre:
Series:
Series Number: 6
Published: 2019
Page Count: 280
Categorie:
ISBN13: 9789492585332
Iedereen van wie Mike houdt, gaat dood Mike verloor zijn broer en zijn geliefde in een vreselijk auto-ongeluk. Het was zo verschrikkelijk moeilijk om door te gaan met zijn leven, dat hij gezworen had om nooit meer verliefd te worden. Want mensen van wie hij houdt? Die gaan dood. Door hem.  Maar toen kwam zij in beeld en zijn hele leven veranderde. Karen wil meer Karen had een zware dag achter de rug toen ze…

Vandaag is het mijn beurt in de blogtour rond het boek Kies voor elkaar geschreven door Stefanie Van Mol. dus laten we snel kijken wat ik er van vond:

Ahh daar is hij dan het laatste deel in de Full Moon serie geschreven door Stefanie Van Mol. Ik kijk al een jaar uit naar het laatste deel aangezien het vijfde deel eindigde met een ENORME cliffhanger. Toen het boek dan ook eindelijk op het platvorm stond bij DVP downloadde ik hem meteen. (Ik had de maand ervoor ook de 5 eerdere delen opnieuw gelezen zodat ik voorbereid was op het laatste deel)

In dit deel volgen we het verhaal van Karen en Mike van het moment dat zij elkaar ontmoeten tot het heden. We volgen ook in dit deel het verhaal vanuit zowel het perspectief van Karen als het perspectief van Mike. Door middel van flashbacks krijgen we ook echt meer informatie over hun hele liefdesleven.

Ik was dus erg benieuwd naar dit deel en had (redelijk) hoge verwachtingen. Helaas had ik nadien liever niet dat ik de eerdere delen had herlezen. De eerste 50% van dit boek is namelijk al een re-cap van wat er allemaal is gebeurd in de eerdere delen maar toch met ietsje meer achtergrond info aangezien we nu het verhaal volgen van Karen en Mike. Het is dan ook nog heel goed te volgen als er een jaar tussen heeft gezeten. Hoewel hun liefdesverhaal mij het minste aantrok wist Stefanie Van Mol mij toch aardig te verassen en viel ook ik voor de charmes van Mike. Na 50% pakte het verhaal dan ook op waar we waren gebleven en kregen we ook weer inzichten in wat er allemaal is gebeurd bij Full Moon. Dit deel las ook weer enorm vlot (net zoals de eerdere delen) en was ook weer zeer spannend waardoor je hem moeilijk kon wegleggen. Ik vind het erg jammer dat de serie stopt maar ben wel enorm blij omdat Stefanie zo’n goede wereld heeft weten neer te zetten en prachtige personages bedacht heeft.

Dit boek wist mij dan ook aardig te verassen en ik snap waarom Stefanie het verhaal van Karen en Mike als laatste aan bod heeft laten komen omdat de puzzelstukjes door dit verhaal allemaal op z’n plek vielen. Een prachtig einde dus voor een prachtige serie. Ik gaf dit zesde deel 4 sterren! Ik ben dan ook erg benieuwd wat Stefanie verder nog voor ons in petto heeft en kijk hier dan ook erg naar uit!

Bedankt DVP voor dit recensie-exemplaar! Wil je de verdere blogtour volgen neem dan zeker morgen een kijkje op http://followmemove.com/ en voor de volledige blogtour kan je op DIT linkje klikken!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

    Hee Super bedankt voor het linken! Echt heel aardig!
    Bedankt voor je recensie. Ik had de andere delen nog nooit gelezen en dat ga ik nu doen. Ben zeker wel benieuwd!

  1. Liz schreef:

    Heb de serie liggen, twijfel ofnik deze serie nu wil lezen if toch later, je review is zeker een hulp hierbij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review