K van Klara: Hartsvriendinnen – Line Kyed Knudsen

K van Klara: Hartsvriendinnen – Line Kyed Knudsen

K van Klara: Hartsvriendinnen
Series:
Series Number: 1
Published: 2018
Publisher:
Page Count: 43
Categorie:
ISBN13: 9788711867310
Klara en Rose zijn hartsvriendinnen. Ze hebben een vriendschapsketting en ze gaan allebei als prinses verkleed naar het feest op de BSO. Maar wanneer Julie bij hen in de klas komt, wordt alles anders voor Klara.

Toen ik laatst tussen de boeken op Storytel was aan het scrollen kwam ik de K van Klara serie tegen. Dit leek me wel een leuke kinderboeken serie en aangezien ik meer van verschillende genres wil lezen leek me dit een geschikt moment. Ik downloadde het boek en toen ik het opende bleek het maar 43 pagina’s te hebben.

Dit boek gaat over Klara, zij is beste vriendinnen met Rose. Vorig schooljaar hebben ze zelfs kettingen gekocht en werden ze hartsvriendinnen. Maar dit schooljaar is er een nieuw meisje op school namelijk Julie, Rose kent Julie heel goed en trekt dus veel met haar op. Klara vindt dit niet zo leuk omdat ze zich hierdoor buitengesloten voelt.

Dit is dus een zeer kort boekje. Dit boekje is dus erg geschikt voor jongere kinderen aangezien het plaatsvindt op een basisschool. Dit boek kan ik het beste beschrijven als typische drama op de basisschool aangezien er wel vaak wordt gekibbeld op de basisschool. Hierdoor kunnen kinderen van deze leeftijd zich goed herkennen in de personages. Wat ook zeer leuk is aan dit boek is dat je aan het begin van het boek illustraties te zien krijgt van de verschillende personages en er wat info over de personages bij krijgt. Ook bevat dit boek zeer leuke, simpele illustraties.

Dit boek is dus erg geschikt voor kinderen rond de leeftijd van 7-10 jaar. Met herkenbare basisschool situaties. Ik gaf dit boek 2,5 sterren.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review