Onzichtbaar – Sandra J. Paul

Onzichtbaar – Sandra J. Paul

Onzichtbaar
Published: 2018
Publisher:
Page Count: 60
Categorie:
Iedereen maakt het ooit wel eens mee in zijn leven: die allereerste keer, de allereerste dag, de allereerste minuut dat je voet zet in een vreemde omgeving, omringd door nieuwe mensen. Maar niet iedereen weet hoe het voelt om onzichtbaar te zijn in een menigte, maar ik wel. Dit pakkende kortverhaal werd speciaal geschreven¬†voor Rode Neuzen Dag 2018 en uitgebracht als boekje. De volledige opbrengst gaat naar Rode Neuzen Dag, want praten over pesten op…

In december kwam Hamley Books uit met een kort verhaal om Rode Neuzen Dag te steunen. Dit verhaal ging over pesten en omdat ik het een zeer goed initiatief vond besloot ik het boekje ook aan te schaffen.

Zoals ik al zei gaat dit kort verhaal dus over pesten en we volgen Kato en zij gaat naar een school om de leerlingen hier toe te spreken. Ze verteld de leerlingen haar verhaal hoe zij vroeger is gepest geweest en de gevolgen die dit met zich meedraagt.

Wauw! Dit verhaal bevat maar 60 pagina’s maar is zo sterk geschreven. In die 60 pagina’s leef je enorm mee met de personages. Op bepaalde momenten kreeg ik een brok in mijn keel omdat ik moest terugdenken aan mijn eigen ervaringen van vroeger, het is dus jammer genoeg wel heel herkenbaar – helaas worden nog heel veel kinderen gepest tegenwoordig. De schrijfstijl van Sandra is ook weer geweldig, net zoals bij hart-slag komt het op bepaalde momenten zelfs po√ętisch over. Aangezien het boekje maar 60 pagina’s bevat lees je het ook in 1 keer uit. Ook het initiatief dat de opbrengsten van dit verhaal naar Rode Neuzen Dag gaat is een geweldig initiatief!

Ik ben dus erg blij dat ik dit kort-verhaal heb aangeschaft want het was een geweldig verhaal! Ik geef dit verhaal dan ook 5 sterren en raad het jullie zeker aan om te kopen (want de opbrengsten gaan nog steeds naar Rode Neuzen Dag)

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rate this review