Ster van acht – Jennifer Murgia

Vandaag heb ik mijn eerste BLOGTOUR voor jullie,namelijk van het boek: Ster van acht geschreven door Jennifer Murgia. Hier ga ik vandaag een recensie van doen dus laten we snel beginnen…
21191940_1076441459152742_8796468177876089108_n
Wat is het onderwerp van het boek?

  • Een fantasy verhaal.

Waar gaat dit boek over?

  • De 17 jarige Teagan krijgt al van kinds af aan beangstigende dromen. Deze verdwijnen plots wanneer er een nieuweling op school komt, Garreth. Hij heeft alleen oog voor Teagan en er slaat een vonk over, maar is alles wel zo makkelijk als het lijkt?

Pluspunten:
+ Ik vond het een goed boek.
+ De schrijfstijl is ook heel mooi.
+ Het plot vond ik ook goed.
Minpunten:
– Ik had wat moeite om in het verhaal te komen aangezien ik nu niet meer zo veel fantasy lees als vroeger.
– Je ziet wel vergelijkingen met andere boeken.
– Het duurde heel lang eer ik het boek uit had aangezien ik in een reading slump zat.
Hoeveel pagina’s heeft dit boek?
Dit boek heeft 256 pagina’s.
Interesseerde het onderwerp me?
Ja, ik vond het een leuk boek om toch weer eens een fantasy te lezen.
Leerde ik iets van dit boek?
Nee, ik las dit boek gewoon voor het plezier.
Wat vind ik van de kaft?
ster-van-acht-jennifer-murgia-boek-cover-9789492585042
Ik vind de kaft wel mooi, het heeft iets mysterieus. De sterren op de kaft vind ik ook een leuk detail (aangezien het boek ster van acht heet 😉 )
Past de kaft bij het verhaal?
Ja, je ziet duidelijk wie de personages zijn en de kaft geeft het mysterieuze wat in het boek is goed mee.
Waarom koos ik dit boek?
Omdat ik lid ben van het DVP street team werd mij dit boek als recensie exemplaar aangeboden en aangezien er een blogtour rond werd gedaan leek me dit wel een leuk idee aangezien ik nog nooit mee had gedaan aan een blogtour en het boek me wel leuk leek aangezien er op de achterkant staat voor fans van twilight.
Hoelang duurde het om dit boek te lezen?
Ik las dit boek in 30 dagen. (SHAME ON ME!!)
Hoeveel geef ik dit boek op Goodreads?
Ik geef dit boek 3/5 sterren op goodreads.
Raad ik dit boek aan?
.Ja, als je van fantasy verhalen houdt wat een beetje mysterieus zijn is dit boek echt een aanrader.
Favoriete quotes:
Pagina 9: ” Omdat ik niet meer in slaap kon komen, sleepte ik mezelf uit bed en schuifelde naar mijn computer, die ik per ongeluk de hele nacht aan laten staan. Er waren twee e-mails binnengekomen waar ik gapend op klikte. De eerste was een afdrukbare kortingsbon voor een boekwinkel. ‘Twintig procent is niet verkeerd.’ fluisterde ik slaperig tegen mezelf. Ik wierp een schaapachtige blik op mijn overvolle boekenkast. ‘Eentje meer kan nog best.’ ”
Elke gedachten van een booklover!
Leuke linkjes om te bekijken:

Het boek kopen? 
 

 
Dit was mijn boek review van Ster van acht geschreven door Jennifer Murgia, hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag de volgende keer terug op mijn blog.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *