Tweedehands vleugels – Vanessa Gerrits

Dag 208 van BLOGGING every day en vandaag heb ik een review voor jullie namelijk een review van Tweedehands vleugels. Dus laten we snel beginnen.
Tweedehands-vleugels-recensie-exemplaar-original
Voor de mensen die mij al iets langer volgen komt deze titel wel bekend voor. Omdat dit de 2de keer is dat ik dit boek lees en toen ik het boek voor het eerst las het een van mijn favoriete was. Maar is mijn mening veranderd?
Waar gaat dit boek over?
Max heeft nieuwe vleugels nodig. En als Kraai – een wezen dat deels mens, deels monster en deels machine is – kan dat alleen maar door ze te stelen van een ander gevleugeld wezen. Een Beschermengel bijvoorbeeld. Iemand zoals Lucy. Lucy verliest alles met haar vleugels: haar vrijheid, haar carrière en mogelijk zelfs de ziel van haar Bestemmeling. Maar één veer blijkt genoeg om haar leven terug in handen te krijgen … Elk met een verborgen agenda, sluiten de Engel en de Kraai een ongewone alliantie. Er staan levens, harten en vleugels op het spel. Maar wat win je als je verliest? En is het het waard??
Pluspunten:
+ toen ik het voor het eerst las was het 1 van mijn favoriete boeken (EN NU NOG STEEDS)
+ het was geweldig om het opnieuw te mogen lezen
+ het is heel makkelijk te lezen
+ het boek heeft korte hoofdstukken
+ het is leuk gedaan met de oude namen van belgische steden
+ leuke schrijfstijl
Minpunt:
–Je krijgt niet veel achtergrond informatie met J.J en dan zijn ze opeens verloofd 😮 😉
Hoeveel geef ik dit boek op 5?
5/5 ALL THE WAY
Raad ik dit boek aan?
JA dit boek is geweldig voor de mensen die pas beginnen met fantasy boeken te lezen. Of als je gewoon een gemakkelijk boek wilt waar je niet bij na hoeft te denken of gewoon een boek wilt om helemaal weg te zwijmelen.
Dit was mijn review van Tweedehands vleugels hopelijk vonden jullie het leuk en dan zie ik jullie graag morgen terug voor dag 209 van BLOGGING every day.
Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *