Weekly reading blog #5

Het is weer maandag wat betekend dat er weer een week is gepasseerd. Afgelopen week had ik dan ook een enorm productieve en leuke week en ik nam jullie dan ook graag achter de schermen…

Maandag:

Maandag had ik een zeer productief dagje, ik besloot om tamelijk wat vooruit te bloggen aangezien april een drukke maand zou worden. Ik schreef op maandag dan ook maar liefst 6 blogposts! Ik was enorm trots op mezelf dat ik zoveel had geblogd en ik beloonde mezelf ’s avonds dan ook voor al mijn series met het korte boekje K van Klara: Geef me een kus! geschreven door Line Kyed Knudsen. Ik las op maandag 55 pagina’s

Dinsdag:

Dinsdag begon ik al vroeg met lezen (namelijk direct na middernacht) aangezien ik De bullshitoorlog moest uitlezen aangezien ik hier in de ochtend een recensie van wou schrijven. Deze heb ik toen ik wakker werd dan ook meteen geschreven (linkje staat in de lijst onderaan deze blogpost). Ook besloot ik om in de namiddag Dit is hoe het ging geschreven door Astrid Boonstoppel te lezen. Deze las ik ook vlak voor middernacht nog uit. Dus niet alleen was ik productief met mijn blog maar ik las ook 2 boeken uit op die dag. Ik las in totaal op dinsdag 229 pagina’s. Op dinsdag kreeg ik ook een aantal leuke pakketjes binnen – waar ik natuurlijk ook foto’s van heb gemaakt.

Woensdag:

Woensdag stond ik vroeg op aangezien ik weer naar Hasselt ging voor een leuke shopmiddag/ tweede meeting met Valerie (van Valeriesboekenwereld). We besloten om naar de Clavis stockverkoop te gaan waar een aantal boeken te koop waren voor 2 euro! Valerie en ik besloten ieder 5 boeken mee te nemen. Daarna besloten we om te gaan lunchen waar we ook even nog wat puntjes op de i konden zetten voor Magical Stories. Daarna gingen we nog eventjes de stad in en gingen we langs een aantal (boek) winkels en naar de bibliotheek. En als kers op de taart besloten we als avondeten naar de McDonalds te gaan (hier keek ik stiekem al de hele dag naar uit haha) Op mijn heen en terug reis las ik Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood is geschreven door Karen M. McManus, deze lees ik namelijk voor de KindnessReads leesclub van 7 april. Ik las op woensdag 55 pagina’s.

Donderdag:

Donderdag had ik weer een blogdagje aangezien ik nog een recensie moest schrijven van Dit is hoe het ging. En ik las pas redelijk laat in de avond. Ik besloot een graphic novel te lezen namelijk: Book learnin’ geschreven door John McNamee. Dit was helaas niet het boek dat ik verwachte en ik gaf het dus maar 2 sterren (WHOOPS) Ik las op donderdag dus 128 pagina’s in totaal.

 

Vrijdag:

Vrijdag besloot ik eventjes een dag niet te bloggen. Ik ging naar de bibliotheek aangezien ze met een nieuw systeem werken en ik al mijn boeken dus moest gaan verlengen. En daarna ging ik lekker in het zonnetje lezen. Ik las verder in Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood is. Maaaar ik kreeg ook een pakketje met hierin het tweede Violetta dagboek (Violetta mijn dagboek een jaar later). Deze las ik dus ook aangezien ik deel 1 vorige week las en ik graag meer kinderboeken wil lezen om te recenseren. Mijn totaal aantal gelezen pagina’s kwam dus op 215 op vrijdag.

Zaterdag:

Om middernacht besloot ik meteen ook verder te gaan met Violetta mijn dagboek drie jaar samen, deze las ik echter in de ochtend uit aangezien ik erg moe was. Ook ging ik even langs de Action met mijn ouders hier kocht ik een aantal leuke spullen om pakketjes in te pakken (wie weet voor een leuke winactie 😉 ) en ik besloot om eens mijn boekenkasten op te ruimen aangezien er ook veel boeken in stonden die ik nooit ga lezen/ Hierna ging ik weer in het zonnetje liggen met Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood. In de avond kreeg ik wel te horen dat ik de dag erna moest werken om 12 uur dus ging ik vroeg mijn bed in. Ik las 222 pagina’s op zaterdag.

Zondag: 

Zondag las ik dus niet veel aangezien ik moest beginnen met werken om 12 uur. Ik begon de dag met de allerlaatste aflevering van #Likeme. Daarna maakte ik mij klaar voor te gaan werken en at ik nog snel wat. Mijn shift was wel lang op zondag namelijk 10 uur (horeca leven) Dus ik kwam pas laat thuis en hierna was ik gewoon heel erg moe en las ik niets meer. Ik las uiteindelijk nog 21 pagina’s van Twee kunnen een geheim bewaren als er een dood.

 

Deze week las ik dus 925 pagina’s en 6 boeken uit.

De boeken die ik las:

K van Klara: Geef me een kus! – Line Kyed Knudsen 43 p (2,5 sterren)

K van Klara 3 - Geef me een kus! - Line Kyed Knudsen

De bullshitoorlog – Will McIntosh 184 p (4 sterren)

De bullshitoorlog

Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel 224 p (4,5 sterren)

Dit is hoe het ging

Book learnin’ – McNamee 128 p (2 sterren)

Image result for book learnin'

Violetta mijn dagboek een jaar later – Disney 192 p (3 sterren)

Related image

Violetta mijn dagboek drie jaar samen 160 p (2,5 sterren)

Image result for violetta mijn dagboek een jaar later

Blogposts van deze week:

Weekly reading blog #4

Leesmeemarathon April

Recensie: Gewoon geen bullshit

Friday five: Auteurs waar je minimaal 5 boeken van hebt gelezen

Recensie: De bullshitoorlog

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 6 december 2019

    […] Weekly reading blog #5 […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *