#Leesmeemarathon Ronde 8

Jaaa het is weer zo ver! De bekendmaking van de volgende ronde van de Leesmeemarathon. In februari heb ik namelijk weer een speciale ronde gepland aangezien in januari veel mensen moesten studeren en dus niet konden meedoen. Daarom zal de volgende ronde van de Leesmeemarathon niet 24 uur duren maar een weekend lang. 

De volgende ronde van de Leesmeemarathon zal plaatsvinden van 7 tot en met 9 februari. We lezen dus van vrijdag tot en met zondag wat ons meer tijd geeft om te lezen, slapen en vrije tijd.

Voor deze #Leesmeemarathon heb ik ook weer een  lees tracker gemaakt die je HIER kan downloaden en printen! Deze kan je nu ook vinden onder het knopje op de homepage ‘#Leesmeemarathon’ zodat je deze voor volgende rondes van de #Leesmeemarathon kunt gebruiken.

Voor deze rondes gelden weer dezelfde regels:

  • Er is een Instagram groepje waar de leessprints in zullen worden gehouden (stuur me vooral een privé berichtje als je in het groepje wilt)
  • Er zijn geen challenges – je mag lezen waar jij op dat moment zin in hebt.
  • Als je iets online deelt doe dit vooral met de hashtag #leesmeemarathon. Zo zie ik jullie updates ook en kan ik deze liken aangezien het natuurlijk leuk is om interactie te hebben met jullie.
  • HAVE FUN!

Zo dit was de bekendmaking, hopelijk vinden jullie dit leuk en doen jullie deze maand mee.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *