#Leesmeemarathon ronde 5

Na een maand te hebben overgeslagen zijn we dan eindelijk weer terug met de #Leesmeemarathon. Ik ben er voor een maand uit geweest met een reden, ik was namelijk een grotere leesmarathon aan het plannen voor de maand augustus. Vandaag maak ik deze ronde dan ook graag bekend aan jullie!

De volgende #Leesmeemarathon zal niet 24 uur duren maar….. een hele week!! Het zal plaatsvinden in de week van maandag 5 augustus tot en met zondag 11 augustus.

Het leek me namelijk wel leuk om eens een week lang met jullie te lezen – dit geeft ons ook wat meer tijd om met elkaar te praten over boeken en ook meer boeken te lezen.

Ook deze ronde zijn er weer leessprints en dit zal ik niet alleen hosten nee… Valerie van Valeries Boekenwereld zal mij helpen om deze leesmarathon te hosten. Aangezien het een week lange leesmarathon is leek het me wel handig om wat hulp in te schakelen. Wil je meedoen met de leessprints? Stuur mij (@Leesmeemetmij) dan even een privéberichtje op Instagram en dan voeg ik je toe aan de groep met leessprints.

Deze leessprints zullen dagelijks 3 keer gebeuren – we hebben voor vaste sprints gezorgd aangezien dit wat beter is dan gewoon random. Ze zullen plaats vinden van:

12 tot 13 uur ’s middags

16 tot 17 uur ’s middags

20 tot 21 uur ’s avonds

We hebben ook een sprint schema opgesteld – zo weten jullie wie de host van de sprints zijn. Zaterdag 10 augustus zullen er GEEN middag sprints zijn (aangezien we met Magical Stories een workshop bookstagram zullen geven in de Begijnhoftuin in Hasselt – IEDEREEN WELKOM TROUWENS!)

Ook voor deze ronde van de #Leesmeemarathon heb ik een speciale reading tracker voor jullie gemaakt die jullie kunnen gebruiken. Deze is dan ook voor een week in plaats van een dag/24 uren.

Deze kan je hier vinden! (als de afbeelding verschijnt rechtermuis klik en afbeelding opslaan dan is hij klaar op geprint te worden!)

Je mag ook tijdens deze ronde vooral de hashtag (#Leesmeemarathon) gebruiken op Instagram dan zie ik jullie lees updates ook – is altijd wel leuk om te zien wat jullie zijn aan het lezen in de leesmarathon.

Er zijn GEEN challenges bij de #Leesmeemarathon gewoon lekker lezen waar jezelf zin in hebt en enjoy reading!

Hopelijk vinden jullie het leuk en doen jullie mee met de lange #Leesmeemarathon. Laat me zeker weten of je meedoet zodat we samen gezellig nog kunnen praten over de boeken die je gaat lezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *