TBR: Dewey’s 24 hour read-a-thon

Vandaag start om 14:00 de Dewey’s 24 hour read-a-thon. Een 24-uur lange leesmarathon waar ik enorm naar uitkijk aangezien ik toch thuis zit en niets anders te doen heb. Welke boeken ik ga lezen overloop ik hieronder met jullie.

Ik heb vooral redelijk wat novelle’s op mijn TBR staan aangezien ik deze kan luisteren en dat een win-win situatie is.

Pijpenstelen en modderpoelen – Marijke Vos

bol.com | De weddingplanner 3 - Pijpenstelen en modderpoelen ...

Slingers en stellages – Marijke Vos

Slingers en stellages eBook door Marijke Vos - 9789047205197 ...

Campus crush – Lis Lucassen

bol.com | Radio Romance serie 1 - Campus crush (ebook), Lis ...

Campus love – Lis Lucassen

Z&K | Campus love - Lis Lucassen

Hotel verlangen – Tineke Beishuizen 

bol.com | Hotel van verlangen (ebook), Tineke Beishuizen ...

Helemaal mijn smaak – Lizzie Van Den Ham

bol.com | Helemaal mijn smaak (ebook), Lizzie van den Ham ...

Liefde in de lucht reeks – Petra Kruijt

(hier ga ik kijken hoe ver ik kom)

bol.com | Liefde in de lucht 2 - Stewardess Hannah in Rome (ebook ...bol.com | Liefde in de lucht 3 - Stewardess Hannah op Ibiza (ebook ...bol.com | Liefde in de lucht 4 - Stewardess Hannah in Reykjavik ...Liefde in de lucht 5 - Stewardess Hannah in BarcelonaLiefde in de lucht 6 - Stewardess Hannah in Amsterdam

Liefde in de lucht 7 - Stewardess Hannah in New YorkLiefde in de lucht 8 - Stewardess Hannah in PraagLiefde in de lucht 9 - Stewardess Hannah op CuraƧaoLiefde in de lucht 10 - Stewardess Hannah in Lissabon

Mijn jaar na jou – Nina De Pass

Dit is het boek waar ik gisteren ben in begonnen, ik zal deze dan ook zeker niet uitlezen maar het doel is minstens 50 pagina’s.

Mijn jaar na jou

Dit zijn dus alle leesplannen die ik heb – hopelijk lukt het me om veel te lezen. We zullen zien en ik ga zeker ook een wrap-up posten nadien. Happy reading!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *