TBR – Final Book Support Group #2

Gisteren is officieel de tweede ronde van The Final Book Support Group van start gegaan. Dit keer een marathon van 2 weken wat helemaal in het teken staat van series lezen. Omdat er mij een zeer drukke maand te wachten staat leek het me toch leuk om een TBR te delen (deze is echter wel optioneel aangezien ik ze waarschijnlijk toch niet allemaal ga kunnen lezen).

Wil je meer te weten komen over The Final Book Support Group? Dan kan je deze video bekijken (hij is wel in het Engels)

Dan nu mijn TBR:

Foodtruck Fiësta – Saskia M.N. Oudshoorn

Foodtruck Fiësta  -   Foodtruck Fiësta bundel

Wie mij al langer volgt weet dat Saskia M.N. Oudshoorn ondertussen een van mijn favoriete auteurs is geworden. Foodtruck Fiësta is een bundel van 3 eerder verschenen novelles en daarmee (voor mij toch) een serie.

Sara 8 – Ria Maes

Liefste dagboek 8 Het plotse afscheid

In de vorige ronde van FBSG las ik Wintervuur een novelle in de Sara reeks. Omdat deze boeken zeer vlot lezen ben ik dan ook van plan om verder te gaan in deze reeks. Idealiter zou ik iedere ronde minstens eentje uit deze reeks willen lezen omdat ik zo aan een van mijn grootste series die in mijn kast staat werk. Win-win dus.

Zoek het uit, Chloe Brown – Talia Hibbert

Zussen Brown 1 -   Zoek het uit, Chloe Brown

Ik ben dit boek in april begonnen maar helaas door drukte nog niet de kans gekregen om deze uit te lezen. Ik hoop dit dan ook in de komende twee weken nog te doen.

Illusions – Aprilynne Pike

Illusions

Ook dit is een boek wat ik in april al ben begonnen maar wat ik dus nog moet uitlezen. Ik ben namelijk bezig aan een re-read van deze reeks en hoop dan ook het volgende boek te lezen.

Destiny – Aprilynne Pike

Destiny, Aprilynne Pike | 9789022327197 | Boeken | bol.com

Zoals net hierboven aangegeven hoop ik ook het laatste (voorlopig toch nog) deel in deze reeks te lezen.

Heartstopper 2 – Alice Oseman

Heartstopper 2 -   Nick en Charlie worden verliefd…

Ik wil heel graag de Netflix-serie kijken en er werd mij verteld dat dit gaat over de eerste twee delen. Ik ben dan ook van plan om deze zeker te lezen.

Cinder – Marissa Meyer

Dit boek is mijn luisterboek tijdens mijn autoritten van en naar stage/school. Als ik deze uitlees ben ik ook zeker van plan om verder te gaan.

Dit is momenteel wat op mijn planning staat maar zoals ik al zei is dit vooral een lijst met heel wat opties. Het zal mij waarschijnlijk niet lukken om deze allemaal uit te lezen maar ik hou nu eenmaal van opties.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *