Weekend #Leesmeemarathon

Woohoo!! Ik ben weer helemaal terug met de #Leesmeemarathon. Ik heb eventjes een korte pauze genomen zodat ik kon nadenken wat ik met deze leesmarathon wou doen. Ik heb dan ook weer iets leuks bedacht. Na een 24-uur en week lange leesmarathon te hebben gehouden vond ik het wel eens tijd om een weekend leesmarathon te houden.

Wanneer gaan we een heel weekend lezen?

Deze #Leesmeemarathon zal in het weekend van 20 tot en met 22 december 2019 plaatsvinden (Als in DIT weekend dus). Voel je gerust vrij om mee te doen (ook al is dit sporadisch dan nog mag je meedoen)

Zijn er weer leessprints?

Je kan ook nog steeds meedoen met Instagram leessprints – stuur dan gerust een prive berichtje en ik voeg je in onze speciale Leesmeemarathon groep chat toe zodat we met een hele groep leuke boekenwurmen kunnen lezen!

Is er een reading tracker?

Ook voor deze ronde van de #Leesmeemarathon heb ik een speciale reading tracker voor jullie gemaakt die jullie kunnen gebruiken. Deze is dan ook voor een weekend in plaats van een dag/24 uren.

Deze kan je hier vinden! (als de afbeelding verschijnt rechtermuis klik en afbeelding opslaan dan is hij klaar op geprint te worden!)

Is er een hashtag?

Je mag ook tijdens deze ronde vooral de hashtag (#Leesmeemarathon) gebruiken op Instagram dan zie ik jullie lees updates ook – is altijd wel leuk om te zien wat jullie zijn aan het lezen in de leesmarathon.

Zijn er challenges aan deze leesmarathon verbonden?

Er zijn GEEN challenges bij de #Leesmeemarathon gewoon lekker lezen waar jezelf zin in hebt en enjoy reading!

Hopelijk vinden jullie het leuk en doen jullie mee met de weekend #Leesmeemarathon. Laat me zeker weten of je meedoet zodat we samen gezellig nog kunnen praten over de boeken die je gaat lezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *