#Leesmeemarathon Ronde 1

Afgelopen zaterdag was het zover, de eerste ronde van de Leesmeemarathon. Samen met een aantal Instagram volgers las ik zoveel mogelijk in een tijdperiode van 24 uur. Ik probeerde zoveel mogelijk boeken uit te lezen (aangezien ik wat achterliep met mijn 31 boeken in 31 dagen challenge) Ik deed dan ook enorm mijn best en dit is hoe mijn dag verliep…

Ik had 15 minuten voordat de leesmarathon van start ging een aantal snacks klaar gezet en mijn TBR erbij genomen.

00:00 uur

De leesmarathon gaat van start! Ik begon met het boek: Dunya: een hemels hondenleven geschreven door Monique Westenberg. Deze las ik in ongeveer een kwartiertje uit (het is dan ook een vrij dun prentenboekje waardoor het supersnel leest) Dit boek was 48 pagina’s en bracht mijn totaal dan ook op 48 pagina’s.

00:15 uur

Ik ging verder met het boek: Een geschreven door Sarah Crossan, dit was een re-read (voor project re-read woensdag komt hier het artikel van online) ik las 253 pagina’s van het boek voordat ik uiteindelijk om 2:30 ging slapen. Dit bracht mijn totaal op 301 pagina’s.

2:30 – 7:45 uur

ZZZ

7:45 uur

OPSTAAN!!! Ik zit dan ook midden in een 24-uur leesmarathon en kan het me niet permitteren om uit te slapen. Ik stond dus vroeg op en ging snel ontbijten (en rustig wat wakker worden haha)

8:30 uur

Ik ging verder met Een en las deze uiteindelijk uit na ongeveer 1,5 uur gelezen te hebben. Dit bracht mijn totaal op 482 pagina’s en 2 uitgelezen boeken.

10:00 uur 

Nadat ik Een had uitgelezen besloot ik dat het tijd was om eens een echt boek op te pakken (aangezien ik tot nu toe alleen een prentenboek en een boek geschreven in vrije versvorm had gelezen) Dus ik besloot om Truth or dance geschreven door Chinouk Thijssen op te pakken. Dit was namelijk het gekozen maand boek van de Booklantis leesclub. Ik moest hier ook nog maar 75 pagina’s van lezen totdat hij uit was.

11:15 uur

Ik las Truth or dance uit! (In mei staat er trouwens iets heel leuks op de planning rond deze boeken – dus hou mijn agenda knopje zeker in de gaten ­čśë ) Dit bracht mijn totaal op 557 pagina’s en 3 uitgelezen boeken.

11:20 uur

Ik besloot dat het tijd werd om terug wat af te wisselen en ik nam mijn stripboek van mijn TBR-stapeltje. Hoger dan de bergen en dieper dan de zee geschreven door Laïla Koubaa en geïllustreerd door Laura Janssens.

12:00 uur

Ik besloot om even te gaan lunchen, mmm spek en eieren! En hierna wou ik eventjes werken aan mijn bullet journal. Tijdens het bulletjournallen luisterde ik naar De ijzerkoning geschreven door Julie Kagawa. Hier las ik uiteindelijk 48 pagina’s van voordat ik besloot verder te gaan met Hoger dan de bergen en dieper dan de zee

13:30 uur

Ik las Hoger dan de bergen en dieper dan de zee uit. Dit bracht mijn totaal op 685 pagina’s en 4 uitgelezen boeken.

13:30 – 22:00 uur 

Ik luisterde tussendoor nog wat naar De ijzerkoning, ik had niet meer zoveel zin om fysiek te lezen en ik begon wat vermoeid te geraken. Ook at ik pizza (en terwijl ik mijn avondeten at luisterde ik ook naar De ijzerkoning)

22:00 – 23:30 uur

Ik besloot om Nieuwe maan geschreven door Sarah Crossan te beginnen. Hier las ik uiteindelijk 206 pagina’s van.

23:30 – 00:00 uur

Ik besloot om nog wat te luisteren naar De ijzerkoning. Hier las ik in totaal op deze dag 181 pagina’s van.

00:00 uur

De leesmeemarathon is over! Ik las uiteindelijk 4 boeken uit en maakte vooruitgang in 2 boeken. Mijn totaal aantal gelezen pagina’s was 1024 (WAUW – dit had ik nooit verwacht) Ik bedankte de mensen die hadden meegedaan (in de groepschat)  en zij kregen op voorhand al te horen wanneer de Leesmeemarathon in April zal worden gehouden.

De boeken die ik uitlas:

Dunya: een hemels hondenleven – Monique Westenberg 48 p (4 sterren)

Image result for dunya een hemels hondenleven

Een – Sarah Crossan 434 p (5 sterren)

Image result for een - sarah crossan

Truth or dance – Chinouk Thijssen 285 p (4 sterren)

Truth or Dance 0 - Truth or Dance

Hoger dan de bergen en dieper dan de zee – La├»la Koubaa 80 p (3 sterren)

Image result for hoger dan de bergen dieper dan de zee

De eerste ronde van de Leesmeemarathon was dus zeker een succes, hopelijk is de volgende weer even gezellig. De bekendmaking van de ronde in April zet ik op 26 maart online! Hopelijk vonden jullie het weer leuk om mijn updates te lezen (en deze blogpost)

Alwaysbeyourself X Chelsey

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 25 maart 2019

    […] #Leesmeemarathon Ronde 1 […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *