Weekly reading blog #12

Eindelijk ben ik weer terug met een weekly reading blog, de laatste keer dat ik dit deed was in december (WHOOPS) en sindsdien heb ik het zo druk gehad dat ik er niet meer echt aan toe gekomen ben. Maar aangezien ik deze week thuis zat door het hele Corona gebeuren leek het me het perfecte moment om er weer eentje te doen.

Maandag:

Maandag werd ik wakker met een hele leuke verrassing, omdat ik Valerie ben aan het helpen met een projectje (wat ik nog niet mag verklappen) had ze voor mij een cadeautje gekocht. Toen ik wakker werd lag dit cadeautje mij dan ook onder op te wachten. Het cadeautje was het #Likeme fanboek. Een boek wat ik al maanden lang wou hebben maar steeds niet kocht voor mezelf. Ik kon dan ook niet anders dan dit boek meteen te beginnen – ondanks mijn enorme TBR die ik mezelf heb opgesteld 😉

Ik las dit boek doorheen de dag beetje bij beetje en ’s avonds las ik het boek ook uit. Eerste boek van deze week staat dus al op de teller! Dit boek telt ook maar liefst 144 pagina’s dus die waren ook mooi meegenomen voor deze week.

Dinsdag:

Dinsdag was niet echt mijn leesdagje, ik voelde enorm veel druk aangezien ik nog een boek moest lezen voor een blogtour en hierdoor besloot mijn brein om het mezelf nog wat moeilijker te maken door maar 25 pagina’s te lezen van dit boek. Het boek was trouwens Night Thinker geschreven door Luna Van Roosen. Hierdoor moet ik het boek uitlezen op Woensdag zodat ik het op Donderdag kan recenseren – niet slim i know maar dat is hoe ik te werk ga blijkbaar :p

Woensdag:

Woensdag was ik vooral zeer lui. Ik lag de helft van de dag op bed en keek Youtube. Ook las ik hierdoor niet echt veel ik las namelijk maar 51 pagina’s. Dit zorgde ervoor dat ik op Donderdag echt Night Thinker moest uitlezen.

Donderdag:

Donderdag nacht (na 12 uur ’s nachts) las ik nog even verder in Night Thinker en toen ik wakker werd besloot ik om deze uit te lezen. Ik las uiteindelijk 117 pagina’s. Na de recensie te hebben getypt kon ik eindelijk beginnen in ons boekenclub boek namelijk Onverwacht geschreven door Jenni Hendriks en Ted Caplan. Ik zat echt in de leesvibe want ik las 125 pagina’s van dit boek. Op Donderdag las ik in totaal 242 pagina’s.

Vrijdag:

Ik moest en zou Onverwacht uitlezen en eerder zou ik niet naar bed gaan vertelde ik mezelf de nacht van Donderdag op Vrijdag. Ik las het boek uiteindelijk dan ook uit ’s nachts (om half 4 whoops) voor ik mijn bedje in kroop. Ik las dus de laatste 146 resterende pagina’s van Onverwacht op Vrijdag. door de dag deed ik niet zoveel boeiends en ’s avonds keek ik wat TV.

Zaterdag:

Sinds ik thuis zit is het een trend van mij om vooral ’s nachts tot een kot in de nacht te lezen aangezien ik dan het minste afleiding heb aangezien iedereen dan al lang ligt te slapen. Mat zaterdag dus geen uitzondering. Ik las de laatste 25 procent van After voor ik om half 3 ging slapen. Die 25 procent kwam neer op 132 pagina’s. Voor de rest ging ik wat kaarten met mama, skypete ik met Valerie en keek ik ’s avonds Een jaar gratis met mama.

Zondag:

Zondag nacht las ik niets aangezien ik besloot om een film te kijken namelijk Tini: het nieuwe leven van Violetta. Dit is weer zo’n pure nostalgische film en die kijk ik wat vaker nu ik toch thuis zit. Daarna kroop ik mijn bedje in. Door de dag voelde ik me niet zo goed en besloot ik (hoewel ik nog niet zo lang wakker was) om nog een dutje te doen en heb ik bijna de hele dag geslapen. ‘S avonds keek ik nog even Blind getrouwd en daarna kroop ik het bad in met Wicca: Boek der schaduwen. Hier las ik uiteindelijk 37 pagina’s van.

Dit bracht mijn weektotaal op 777 gelezen pagina’s.

En dit waren de boeken die ik las:

Het grote #Likeme fanboek – Jan Ruysbergh 144 p (4,5 sterren)

LikeMe, Het grote fanboek

Night Thinker – Luna Van Roosen 247 p (3 sterren)

Onverwacht – Jenni Hendriks & Ted Caplan 268 p (4,5 sterren)

Onverwacht

After – Anna Todd 528 p (5 sterren) REREAD

After 1 - Hier begint alles

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *