Weekly reading blog #14

Sinds vorige week gebruik ik De dromenplanner van Paperlife in mijn zoektocht naar een goed ritme. Zoals jullie vorige week konden lezen moest ik wel nog even zoeken naar een goed ritme. Of dat deze week eindelijk is gelukt lees je hier. (Deze keer ook eens geen boekfoto’s maar Christmas vibes all over!)

Waar staan de emoji’s voor?
In deze post gebruik ik een aantal emoji’s dit is hoe ik het ook in de papieren versie doe dus leek het me handig om dit visueel te maken in deze post.
✔️ = Deze taak heb ik volbracht
❌ = Deze taak heb ik geschrapt/ niet gedaan op die dag
⏩ = Deze taak heb ik verplaatst naar een andere datum

Focus van de week:

Weekdoel:
Samenvatten voor school ✔️
Een goed ritme vinden ✔️
Mij aan mijn buddy reads houden ❌
Uitdaging:
School combineren met Leesmeemetmij ✔️
Niet vergeten:
Adventskalender swap ✔️

Maandag 9 november:

To-do:
B2B & B2C samenvatten ✔️
Notities van ERP overtypen ✔️
Engels leren ✔️
Bloggen ✔️
Goed voor mijzelf:
60 pagina’s lezen van Een van ons liegt (buddyread) ✔️
Boer zoekt vrouw kijken ✔️
Overcooked spelen met Valerie ✔️
Blij geworden van:
Een afgewerkte to-do lijst op het einde van de dag
Wat heb ik gelezen?
Maandag vloog ik er echt in met lezen, Ik had wat moeite met in slaap komen dus na middernacht las ik 14 pagina’s van Tijd voor jezelf geschreven door Kathryn Nicolai. Toen ik wakker werd ging ik me rechtstreeks klaarmaken (zodat ik productief kon zijn voor de rest van de dan) terwijl ik me klaarmaakte luisterde ik naar 12 pagina’s van Het dorpje Happiness geschreven door Holly Martin. Ook begon ik in mijn buddyread van Een van ons liegt geschreven door Karen M. McManus met Valerie, hier las ik uiteindelijk 60 pagina’s van. Ook kreeg ik Hoe dan ook geschreven door Kara McDowell, omdat ik zo enthousiast was begon ik hier ook meteen in en las ik hier 27 pagina’s van (ik mag namelijk meedoen met de leesclub van dit boek).
Mijn dagtotaal was uiteindelijk 113 pagina’s.

Dinsdag 10 november:

To-do:
8:30 – 10:30 Les Digital Tools ✔️
10:30 – 12:30 Les Marketing ✔️
13:30 – 14:30 Les B2B & B2C ✔️
B2B & B2C samenvatten ✔️
Engels leren ✔️
Bloggen ✔️
Goed voor mijzelf:
60 pagina’s lezen van Een van ons liegt (buddyread)  ✔️
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Een heerlijk warm bad  ✔️
Blij geworden van:
De eerste warme chocomelk van het jaar is een feit!
Wat heb ik gelezen?
Vandaag was mijn eerste dag les na de vakantie, terwijl ik me klaarmaakte ’s morgens luisterde ik weer naar Het dorpje Happiness geschreven door Holly Martin, ik luisterde weer naar 12 pagina’s (toevallig he 😉 )
Na mijn lessen ging ik ook verder in Een van ons liegt geschreven door Karen M. McManus ik las 62 pagina’s (dit was namelijk de volgende sectie die Valerie en ik hadden afgesproken)
Dit bracht mijn dagtotaal van dinsdag op 74 pagina’s.

Woensdag 11 november:

To-do:
B2B & B2C samenvatten ✔️
Engels leren ✔️
Bloggen ✔️
Een mail opstellen naar mijn mogelijke stageplek ✔️
Tips voor hybride les typen ✔️
Goed voor mijzelf:
60 pagina’s lezen van Een van ons liegt (buddyread)  ✔️
Overcooked spelen met Valerie  ✔️
Blij geworden van:
Wat heb ik gelezen?
Ik had woensdag pas in de namiddag les waardoor ik rustig kon wakker worden en de dag op mijn gemak kon beginnen. Daar maakte ik natuurlijk gebruik van aangezien ik verder las in Een van ons liegt geschreven door Karen M. McManus terwijl de koffie was aan het doorlopen. Ik las uiteindelijk de volgende sectie en die telde 63 pagina’s. Ook ging ik verder in Hoe dan ook geschreven door Kara McDowell ik las uiteindelijk 35 pagina’s van dit boek.
Ik las dus 98 pagina’s op woensdag.

Donderdag 12 november:

To-do:
9:30 – 10:30 Les Marketing ✔️
10:30 – 12:30 Les Frans ✔️
13:30 – 15:30 Les B2B & B2C ✔️
B2B & B2C samenvatten ✔️
Engels leren ✔️
Portfolio Digital Tools aanvullen ✔️
Download map organiseren ✔️
Bloggen ✔️
Spreadsheet aanvullen ✔️
Goed voor mijzelf:
60 pagina’s lezen van Een van ons liegt (buddyread) ❌
Blij geworden van:
Wat heb ik gelezen?
Donderdag had ik het heel druk en raakte ik ook in een soort van leesslump. Ik had niet echt zin om verder te lezen in Een van ons liegt geschreven door Karen M. McManus terwijl ik het boek wel heel goed vond (maar ik denk dat het lag aan het kleine lettertype van deze uitgave). Maar ik las toch iets namelijk 20 pagina’s van Hoe dan ook geschreven door Kara McDowell.

Vrijdag 13 november:

To-do:
8:30 – 9:30 Les Werkplekleren ✔️
9:30 – 11:30 Les Engels + TOETS ✔️
12:30 – 14:00 Gastcollege Q-Jobs ✔️
B2B & B2C samenvatten ❌
Goed voor mijzelf:
60 pagina’s lezen van Een van ons liegt (buddyread) ❌
Liefde voor muziek reünie  ✔️
Blij geworden van:
Wat heb ik gelezen?
Op vrijdag was ik echt heel moe (heb ik wel vaker op het einde van de week – zeker in een schoolweek) hierdoor deed ik na mijn lessen een middagdutje. Hierdoor heb ik geen samenvatting gemaakt van het vak wat ik moest doen (maar dit is niet al te erg aangezien ik dit nog altijd kan opschuiven) en las ik niet zo heel veel. Ik las namelijk enkel 11 pagina’s van Hoe dan ook geschreven door Kara McDowell.

Zaterdag 14 november:

To-do:
B2B & B2C samenvatten ❌
Goed voor mijzelf:
66 pagina’s lezen van Het huis zonder einde (buddyread) ❌
Movie night met mama ❌
Blij geworden van:
Wat heb ik gelezen?
Zaterdag is voorbij gevlogen en ik heb echt geen enkel idee wat ik heb gedaan, voordat ik het wist was het al avond en alles op mijn lijstje stond er nog op. Morgen een betere dag dus! Ik las ook maar 13 pagina’s van Hoe dan ook geschreven door Kara McDowell.

Zondag 15 november:

To-do:
B2B & B2C samenvatten ❌
Adventskalender swap met Valerie ✔️
Bloggen ✔️
Goed voor mijzelf:
66 pagina’s lezen van Het huis zonder einde (buddyread) ❌
Blij geworden van:
Wat heb ik gelezen?
Zondag was semi-productief. Valerie en ik spraken af om onze zelfgemaakte adventskalenders te wisselen (deze gaan we ook iedere dag unboxen op Instagram dus neem in december zeker een kijkje!) Hierna blogde ik nog wat maar van lezen kwam niet veel in huis. Ik las namelijk alleen maar 20 pagina’s van Let it snow geschreven door meerdere auteurs.

Wrap-up van de week:

De week begon goed maar uiteindelijk kwam ik in een dipje terecht waardoor ik geen enkel boek heb uitgelezen.
Dit was mijn eerste week waarin ik De Dromenplanner heb getest. Hopelijk vonden jullie dit formaat van reading/lifestyle blog leuk om te lezen. Wat hebben jullie deze week allemaal gelezen?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 28 november 2022

    […] het weekend vloog voorbij zonder dat ik echt productief was. Hoe deze week ging? Dat kan je in DEZE POST lezen. Week 3: 16 november – 22 november Van deze week had ik geen blogje gemaakt. Ik had […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *