Weekly reading blog #11

Eindelijk eens een nieuwe weekly reading blog, sinds ik begonnen met mijn job in september heb ik helaas geen tijd meer gehad om wekelijks mijn gelezen pagina’s bij te houden en hier een leuk artikeltje over te schrijven. Maar aangezien ik in de maand december zoveel leuks gepland heb staan leek het me een leuk idee om het deze maand terug op te pakken. Te beginnen met vorige week (25/11 t.e.m. 1/12)

Maandag:

Vorige week heb ik heel impulsief besloten dat het me een goed idee leek om Twilight te herlezen van Stephanie Meyer. Ik zag zaterdagavond namelijk Breaking dawn part 1 op de tv en hierdoor kreeg ik opeens erg veel zin om deze boeken te herlezen. Maandag las ik dus verder in Twilight. Voordat ik moest werken las ik redelijk veel waardoor mijn dagtotaal eindigde op 98 gelezen pagina’s.

Dinsdag:

Dinsdag was mijn vrije dag en had ik een leuke/drukke dag gepland met mijn mama en zus. We gingen namelijk shoppen in Eindhoven – iets waar ik enorm naar uitkeek. Als eerste op de planning: De Primark. De Primark in Eindhoven is namelijk 3 keer zo groot als die in Hasselt waardoor ik vaak vraag om eens naar deze te gaan. Mama had dan ook eindelijk toegegeven en het shoppen kon beginnen. Maar voordat we konden shoppen gingen we eerst wat lunchen, een goede croque voor we uren konden gaan winkelen. Eenmaal in de Primark kocht ik redelijk wat aangezien ik moest shoppen voor kerstkleren. En je kent het wel dan zie je een leuke trui en mooie broeken en zo eindig je opeens met een hele mand vol kleren. Daarna was het winkelcentrum waar we onder geparkeerd hadden aan de beurt (winkelcentrum Heuvel). Hier hadden ze een body shop, H&M, TKmaxx, een gekke kerstwinkel en nog veel meer. We besloten om als eerste te stoppen bij de H&M en te kijken voor zwangerschapskleren (mijn zus is namelijk zwanger en aangezien we niets in de Primark voor haar vonden maakte we hier een tussenstop aangezien ze hier wel zou slagen) Toen mijn zus ook wat kleren had gescoord gingen we verder naar de TKmaxx (een winkel waar ik hier in België nog nooit van had gehoord maar wel in vlogs van Youtubers die ik volg) Hier vonden we erg leuke babykleren (merkkleding) aan enorme spotprijzen, de kleine spruit van mijn zus had dus ook enorm gescoord in deze winkel. Uiteindelijk maakte we nog een stop bij de Tacobell (hier at ik toen ik voor Yaltival naar Eindhoven kwam ook en dit vond ik heerlijk! Daarom besloten we hier even te stoppen) voordat het alweer tijd was om naar huis te gaan.

Van lezen kwam dus niet veel en hierdoor las ik maar 35 pagina’s op dinsdag.

Woensdag:

Woensdag was een werkdag zoals alle andere (van 8 tot 17u30) maar toen ik thuiskwam had ik weer een heerlijk avondje TV kijken voor de boeg. Aangezien ik ’s avonds vaak tv kijk na een lange dag op het werk, komt lezen op de tweede plaats. Hierdoor lees ik pas laat nadat alle tv-series die ik wil kijken zijn afgelopen. Ik las na mijn series nog 29 pagina’s van Twilight voordat mijn ogen alweer dichtvielen en het tijd was om mijn bedje in te kruipen.

Donderdag:

Donderdag was mijn papa jarig! En had ik ook maar een kort werkdagje (van 15u – 18u30) dit hield in dat we ’s avonds veel snacks hadden voor tijdens het TV kijken (het was ook nog eens de laatste aflevering van Boer zoekt vrouw de wereld rond) Zo aten we taart, toastjes met verschillende salades op, chocolade en vanalles en nog wat.  We maakte er een gezellige avond van met ons drieën en voordat we het wisten was de dag alweer om. Ik las 31 pagina’s van Twilight voor ik moest werken en dit was dan ook alles wat ik die dag las.

Vrijdag:

Eindelijk vrijdag!! De laatste sprint naar het weekend, en niet zomaar een weekend neeeeee mijn verjaardagsweekend!! Helaas was ik ziek waardoor ik om half 4 ’s nachts wakker werd en niet meer in slaap kon vallen. Ik besloot dus om mijn laptop erbij te nemen en te bloggen. Hierna las ik de laatste pagina’s van Twilight uit. Om 6 uur was het dan wel echt tijd om mij te gaan klaarmaken aangezien ik moest werken. Na mijn werk (van 7u30 – 15u) besloot ik om een dutje te doen voor Valerie mij zou komen ophalen aangezien ik kapot was! Rond zes uur stond Valerie voor mijn deur en kon mijn verjaardagsweekend beginnen. Bij haar thuis opende ik mijn eerste 3 pakjes (ze had er namelijk 9 en aangezien we elkaar 3 dagen zouden zien mocht ik iedere dag 3 opendoen.) en babbelde we wat bij terwijl Valerie onze video voor Our never ending story editte. Daarna besloten we om redelijk vroeg ons bed in te kruipen want we waren allebei al vroeg op.

Op vrijdag las ik 52 pagina’s.

Rode trui voor Rode neuzen dag (heel Vlaanderen kleurt rood)

Zaterdag:

Zaterdag hadden we een hele leuke avond gepland. We zouden namelijk naar Duncan Laurence gaan. Maar we gingen bij Valerie thuis ook de kerstboom zetten. Dit was dus onze bezigheid doorheen de dag. En terwijl Valerie een uurtje bijles was gaan geven heb ik een aantal recensies ingepland. En voordat we het wisten was het tijd om te vertrekken naar Duncan Laurence. Het voorprogramma viel echter enorm tegen (te veel gehijg en geschreeuw in de microfoon) no thanks!! Maar Duncan Laurence maakte veel goed, ik vond het wel jammer dat we veel van zijn nummers niet konden meezingen – is natuurlijk niet gek met maar 2 hits zie zijn uitgebracht. Maar ik had verwacht dat hij dan covers zou brengen die het publiek kon meezingen maar dat deed hij helaas niet. Maar hij zong wel prachtig live wat ik ook wel verwacht had. Al bij al was het dus een leuke avond. Van lezen kwam er dus niks.

Zondag:

Zondag was ik al vroeg wakker (again omdat ik ziek was) dus las ik een stukje van Als de nacht eindigt en werd ik toen ik opstond goed verwend, ik kreeg namelijk als ontbijt een heerlijk chocoladebroodje met een extra laag chocolade op (my fave!) en we hadden een leuke avond voor de boeg. Na het ontbijt was het tijd om alles in te pakken en richting huis te keren. Hier zou mijn zus en haar vriend komen zodat we samen konden gaan wokken in Kerkrade om mijn papa, mijn zus en mijn verjaardag te vieren. We verjaren namelijk allemaal in een tijdspanne van twee weken waardoor het een groot feestje is. Thuis aangekomen was het cadeautjestijd – mijn papa, zus en ik mochten allemaal cadeautjes openmaken en ik kreeg hele leuke cadeautjes (wat ik kreeg kan je hier lezen) Na wat te hebben gebabbeld was het tijd om naar Kerkrade te rijden om te gaan wokken. We waren in de hemel! Ik hou van deze wok in Kerkrade aangezien ze hier vanalles en nog wat hebben en een HELE WAND VOL SLUSH om te drinken (heerlijk!) Na ons twee uur te hebben volgevreten was het tijd voor mij en Valerie om naar het theater in Heerlen te trekken voor Suzan en Freek. Deze show was GEWELDIG! En ik heb me enorm geamuseerd. Na de show was er een moment om merchandise te  kopen en deze kon je laten handtekenen door Suzan en Freek. Ze waren ook superlief en hebben me alvast een gelukkige verjaardag gewenst. Daarna was het tijd om naar huis te keren en af te tellen tot mijn verjaardag. Valerie en ik kropen wel nog even met een boekje in bed aangezien we nog 45 minuten te gaan hadden. Ik las 35 pagina’s van Vince voordat de klok 12 uur sloeg en mijn ogen dichtvielen.

Ik las dus op zondag 69 pagina’s in totaal.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 31 december 2019

    […] te beginnen gingen Valerie en ik naar het concert van Duncan Laurence (Dit verslagje kan je weer HIER […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *