Leesmeemetmij goes prentenboeken

“Wat een rare titel verzin je me nu Chelsey?” denken sommige onder jullie als jullie dit zagen verschijnen. Dit is namelijk een korte mededeling die sommige onder jullie al zagen aankomen als je weet wat ik de laatste paar maanden als werk doe.

Ik werk namelijk sinds september in een kinderdagverblijf met kindjes van 0 tot en met 4 jaar. Ik heb dit ook gestudeerd en heb altijd al iets met kindjes gehad en dit vormde zich tot de job die ik nu doe. Aangezien ik dus veel tijd spendeer met kindjes en zelf een enorme leesfanaat ben leek het me een leuk idee om dit te combineren met Leesmeemetmij.

Wat houdt dit concreet in? Dit betekend dat ik vanaf nu vaker ook kinderboeken zal recenseren op Leesmeemetmij en er maandelijks een wrap-up online zal komen van de boeken die ik las op mijn werk. Zo bereik ik met mijn platvorm ook meerdere doelgroepen en kan ik mijn werk met mijn blog combineren.

Hopelijk vinden jullie dit een leuk idee en zijn jullie hier net zo enthousiast over als ik. Ik heb al een paar recensies van prentenboeken ingepland staan deze maand maar vanaf januari 2020 kunnen jullie 1 recensie per week vinden van een prentenboek op Leesmeemetmij.

En het is niet omdat ik dit nu combineer dat ik me hier volledig op zal gaan focussen, de focus zal nog steeds liggen op het YA genre en wat ik voorheen ook vaak deed op Leesmeemetmij. Het zullen ook niet enkel prentenboeken zijn die ik op mijn werk lees maar ook prentenboeken die ik in mijn vrije tijd lees en die dus voor een iets ouder doelpubliek zouden zijn.

We gaan hier op Leesmeemetmij dus vooral nog veel lol maken zoals we altijd deden alleen nu ook met de jongere doelgroep erbij!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *