Ik ben terug! – Wat gaat er veranderen vanaf nu?

Ik ben er weer! Na een blogpauze is het weer tijd om er helemaal in te vliegen. Als eerste berichtje wil ik graag enkele dingen delen zoals mijn weekschema wat ik vanaf nu ga aanhouden. Zo weten jullie wat te verwachten vanaf nu op Leesmeemetmij.

Na mijn brainstorm wist ik wel zeker dat ik nog steeds 4 dagen in de week zou willen bloggen maar er toch een of ander schema moest komen zodat ik ook weet wat te schrijven. Dit is wat ik heb bedacht:

Dinsdag & Donderdag = Random

Dit betekend dat ik recensies en creatieve blogposts post op deze dagen.

Zaterdag = Saturday movie night (buiten mijn favorite book of the month 1x per maand)

Ik wil weer wat meer doen rond films/series aangezien ik dit vroeger ook deed en ik dit terug wil brengen. Saturday movie night zal niet meer zo zijn als anders (waarin ik bespreek wat ik zou willen kijken in die week en welke films die week uitkomen) maar eerder een post rond een film/serie dit kan zijn een film/serie recensie of een blogpost wat te maken heeft met films/series. Kortom alles wat te maken heeft met films of series kan je vanaf nu op zaterdag hier lezen.

Zondag = 2x per maand weekly reading blog & 2x per maand een prentenboek recensie

Iedere week een weekly reading blog vond ik iets te veel van het goede (soms maak ik ook niet zoveel mee waardoor ik geen leuke blogpost kan maken rond die week. Daarom geef ik mezelf de vrijheid om dat om de week te doen en dit af te wisselen met prentenboek recensies.

Dit is het wekelijkse schema wat ik vanaf nu ga aanhouden. Ik heb nog enkele leuke idee├źn die ik momenteel ben aan het uitwerken maar later hier meer over!

Vanaf dit weekend dus een nieuw (revamped) topic op Leesmeemetmij, hopelijk vinden jullie dit schema net zo leuk als ik tijdens het brainstormen ervoor.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *