Een weekje verlof

Vandaag een kort berichtje op maandag. Dit alles met een reden natuurlijk, ik neem deze week namelijk een weekje verlof en er zal dus een week lang niets online komen op Leesmeemetmij. Dit zodat ik weer volop vooruit kan plannen voor jullie en eindelijk wat creatieve content kan maken. De laatste maanden was ik namelijk redelijk “all over the place” met mijn content. Vaak postte ik dan ook niet mijn 4 volledige dagen en dat maakte mij enorm gefrustreerd in mezelf.

Ik neem deze week dan ook eventjes vrij om nieuwe content te creëren zodat ik vanaf volgende week weer helemaal terug op schema zit met een duidelijk plan voor ogen. Wat mijn plannen zijn zien jullie volgende week wel verschijnen 🙂 Maar voor nu: tot over een weekje!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *