Recensie 2.0

Vandaag heb ik een mededeling voor jullie, vandaag gingen ik en een paar boekenliefhebbers waarmee ik in een boekengroepsapp zit samenzitten en bespraken we het formaat van mijn recensies en of dit wel overzichtelijk en professioneel overkwam. Wij waren van mening dat mijn vragenlijst formaat van recensie niet echt overzichtelijk was en besloten om een andere manier van recensies te maken: namelijk recensie 2.0 hieronder zie je hoe mijn recensies vanaf nu gaan worden zodat dit overzichtelijker is voor iedereen. Hopelijk vinden jullie deze manier van recensies ook overzichtelijker en professioneler.
Alwaysbeyourself X Chelsey

 
Titel boek:
Auteur boek:
Flaptekst (in eigen woorden)
|
|
|
|
|
|
|
Mijn Mening:
|
|
|
|
|
Eindbeoordeling:
|
|
Informatie van het boek:

  • uitgever:
  • ISBN:
  • publicatiedatum:
  • Genre
  • Aantal bladzijdes

Koop het boek hier:

  • bol.com
  • standaard boekhandel
  • bookspot
  • bruna

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *