Mijn verlanglijstje voor Kerstmis

Nog maar 20 dagen en dan is het kerstavond! En om dat te vieren deel ik vandaag mijn verlanglijstje voor Kerstmis met jullie. Dit waren de items die ik ook aan mijn ouders en zus liet zien + een paar bookish dingen die ik leuk zou vinden om onder de boom te vinden.

Sara dagboeken deel 19 tot en met 30

Ik spaar nu al een tijdje de Sara dagboeken aangezien ik een deel van deze serie in 2017 las en ik ze zo tof vond om te lezen dat ik ze wil herlezen en de rest wil sparen en lezen. Ik gaf dit dus ook als tip voor mijn mama en zus om te kopen.

Heavy Shit – Nora Gharib

Heavy Sh!T

Toen ik dit boek zag wist ik dat ik het absoluut wou lezen! Maar ik wou het zelf niet echt kopen aangezien het een redelijk duur boek is namelijk 22,99 euro. Daarom besloot ik om het op mijn kerstlijstje te zetten.

Masker set Action

Giftset Action

Drinkbekers in de vorm van een sneeuwman of kerstman

 

Bruisballen

 

Parfumsetje van de Action

Knetter-badzout 

Bookish goodies

Ik hou van boekenleggers! Daarom heb ik in een aantal webshops leuke boekenleggers gekozen die perfect zijn voor onder de boom.

Truth or dance boekenlint – Letters and lights

De selectie boekenlint – Letters and lights

Boekenleggers Christmas nutcrackers – Oktoberdots

Boekenleggers Christmas quotes – Oktoberdots

Boekenleggers boekenkast seizoenen – Oktoberdots

Belle boekenlegger – Anotherviewnl

Belle Boekenlegger image 0

Kleine zeemeermin boekenlegger – Anotherviewnl

Kleine Zeemeermin Boekenlegger image 0

Vos in de ruimte boekenlegger – Anotherviewnl

Vos in de ruimte Boekenlegger image 0

Lara Jean Covey boekenlegger – Anotherviewnl

Lara Jean Covey Boekenlegger image 0

Dit was mijn verlanglijstje voor Kerstmis. Wat staat er op jullie verlanglijstje?

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. lezendstreepje schreef:

    Ik vind de laatste boekenleggers erg mooi, vooral die vos. Gebruik jij dat ook echt? Ik neem het me altijd voor, maar dan vergeet ik het weer, of één van mijn kinderen haalt die eruit, of ik vind niet zo snel iets geschikts en eindig dus met een oude enveloppe… Tegenwoordig gebruik ik de mooiste postkaarten die ik via postcrossing krijg.
    Ik heb op mijn lijstje een paar kookboeken staan en de poëziekalender van Plint.

    • leesmeemetmij schreef:

      Ik gebruik altijd een boekenlegger, heb ze ook standaard in mijn nachtkastje liggen zodat ik er zeker altijd een bij de hand heb 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *