What i got for my birthday

Woohoo! Vandaag ben ik jarig en dat heb ik dit weekend goed gevierd met Valerie en familie. Ik kreeg ook een aantal cadeautjes en aangezien sommige van jullie misschien wel nieuwsgierig zijn naar wat ik heb gekregen dacht ik dat het een leuk idee was om deze met jullie te delen in deze blogpost.

Wat ik kreeg van Valerie:

Ik kreeg een heel leuk pakketje van Valerie met 9 cadeautjes (ik mocht er iedere dag 3 open doen aangezien we 3 dagen bij elkaar waren voor mijn leuke verjaardagsweekend). Deze 9 cadeautjes waren:

Milkshake poeder in vanillesmaak

Ik hou van milkshakes en daardoor leek het Valerie een leuk idee om dit voor mij te kopen en daarmee schoot ze recht in de roos!

Een oogschaduw palet

Dit palet vond ik heel mooi toen ik het zag in de winkel, maar ik besloot hem toen toch niet te kopen. Valerie wist dit nog en heeft hem uiteindelijk dus voor mij gehaald. Kijk hoe mooi!

Milka chocolade met stukjes Daim

Valerie weet hoe lekker ik Daim vind en ze besloot dan ook om een zakje Daim chocolade te kopen van Milka. Dat wordt smullen!

Handcrèmes in thema marble

Zoals jullie wel weten (en kunnen zien als jullie dit lezen) is mijn blog helemaal thema marble. Dit omdat ik dit gewoon prachtig en neutraal vind uitzien en het echt wel mijn stijl is. Valerie heeft dan ook besloten om mij handcrèmes te kopen die qua verpakking helemaal in thema marble staan. HOE LEUK!

Drinkbeker in de vorm van een snowman

Dit item stond op mijn wenslijstje voor kerstmis en vond ik zooooo leuk! Ik ben een echte Christmas fan en alles wat dus in thema Kerstmis is vind ik leuk en moet ik hebben. Zo ook dus met deze drinkbeker – ik heb er ook het hele weekend uit gedronken en zal hier de rest van de maand december ook nog uit blijven drinken! I LOVE IT!

Sheetmasker in de vorm van een alpaca

Valerie en ik hebben echt iets met gekke maskertjes en daarom besloot ze om deze absoluut mee te nemen en ik kan al niet wachten om hem uit te testen.

Giftset van de limited edition lijn van Spa Exclusives 

Ik hou van Spa Exclusives! En deze geur had ik al getest met de heerlijke bodymist (die ik al in mijn bezit heb) en ik ben dus heel blij dat ik nu de hele set heb gekregen. En ik kan ook al verklappen dat de handcrème in het eerste deurtje van de adventskalender zit dus heb ik echt alles van deze lijn (en de reis edities gaan doorheen de maand ook in de adventskalender verstopt zitten) Super goed gekozen van Valerie dus!

Pennenset

Pennen zijn altijd handig en zeker als ze je motiveren om te plannen en te bloggen in mijn geval. Valerie heeft dus een pennensetje gehaald waar inspirerende quotes op staan.

Candycanes

I LOVE CANDYCANES! En zeker als ze (voor deze kerstfreak) in een leuke kerstverpakking zitten. Dit was blijkbaar een last-minute beslissing van Valerie aan de kassa en dat heeft ze goed gedaan!

Ik hou dus van alle cadeautjes wat ik van Valerie heb gekregen. (Ik ben dan ook wel iemand die blij is met alles wat ze krijgt en zeker aangezien Valerie mij zo goed kent!)

Wat ik kreeg van mijn ouders:

Sara dagboeken deel 21 en 22

Mama weet dat ik stilaan alle sara dagboeken wil sparen (ik ben tot en met deel 18 – tussendelen inbegrepen – geraakt) en mama heeft mij deel 21 en 22 cadeau gedaan voor mijn verjaardag – en ik vermoed dat er met Kerstmis wel nog zullen volgen haha aangezien ik nog een aantal gaten heb.

Ook zijn we met het hele gezin – en Valerie – gaan uiteten bij de Wok Plaza in Kerkrade aangezien ik en mijn zus hier al meer als een jaar voor aan het zagen zijn.

Wat ik kreeg van mijn zus en schoonbroer:

Mijn zus en schoonbroer hebben mij echt verwend met veel cadeautjes.

Fles badschuim van Spa Exclusives

Toen ik laatst in de Action was met mijn zus was een ding dat ik zag staan een grot fles badschuim in de vorm van een champagnefles. En aangezien ik hou van een heerlijk warm en relaxed bad te nemen wou ik deze hel graag meemen maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Mijn zus heeft deze daarna toch voor mij gehaald en ik ben er enorm blij mee.

Een kerstblik met M&m’s en badzout in

Mijn zus weet hoeveel ik van Kerstmis hou en wat is er dan beter om een aantal cadeautjes in een leuk kerstblik te stoppen? Dit combineert ook weer in bad gaan en heerlijk snacken (wat ik allebei erg leuk vind natuurlijk haha)

Een mini sneeuwbol 

In dit blik zat ook een mini sneeuwbol met een rendier in het midden – weer dat Kerstthema i love it! deze gaat sowieso op mijn nachtkastje.

Een pakje bruisballen

Dit was het laatste wat ik nog moest hebben van deze Spa set en als er wel iets is wat ik heerlijk vind tijdens het badderen is het een bruisbal in het bad.

Sara dagboek deel 26

Mijn zus wist dat ik deel 19 t.e.m. het laatste deel van Sara nog moest hebben en ik denk dat dit een complot is met mama en ik dus sowieso de andere delen nog mag verwachten.

Wat ik kreeg van mijn collega’s 

Ik kreeg onverwachts ook nog cadeautjes op het werk vandaag. Ik kreeg van mijn collega’s 2 geschenksets en een kersttrui.

Gelukkige verjaardag Wonderbox

Met deze Wonderbox heb ik de gelegenheid om een keer naar de wellness te gaan of eens lekker te gaan uiteten. Een prima verwencadeau dus.

Cinema voor twee Wonderbox

Met deze Wonderbox kan ik samen met iemand naar de bioscoop gaan – en hier ga ik zeker gebruik van maken aangezien ik hou van naar de bioscoop te gaan!

Kersttrui

Ook kreeg ik een leuke kersttrui in de vorm van een elf met belletjes, mijn collega’s weten namelijk dat ik van Kerstmis houd en dit leek hun dus het perfecte cadeau om te geven.

Wat ik mezelf cadeau gaf

Op 1 december gingen Valerie en ik naar Suzan en Freek en hier kocht ik 2 cadeautjes voor mezelf namelijk:

De CD

Deze liet ik ook signeren door hun en ze hebben me ook gefeliciteerd.

Suzan en Freek trui

Ik wou deze trui al langer en dit leek me het perfecte moment aangezien ik er dan nog een mooie herinnering aan had.

 

Ik ben dus enorm verwend geweest tijdens mijn verjaardagsweekend en ik ben enorm blij met ieder cadeautje wat ik kreeg.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 8 december 2019

    […] en ik mochten allemaal cadeautjes openmaken en ik kreeg hele leuke cadeautjes (wat ik kreeg kan je hier lezen) Na wat te hebben gebabbeld was het tijd om naar Kerkrade te rijden om te gaan wokken. We […]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *