Hoe mijn verjaardagsweekend eruit ziet

Morgen ben ik jarig woohoo! En ik wordt 20 jaar. Daarom hadden Valerie en ik samen een leuk verjaardagsweekend gepland (die momenteel dus in volle gang is) en ik deel graag mijn planning met jullie.

Image result for birthday 20

29 november:

Vrijdag zal er eerst gewerkt moeten worden! Ik werk van 7 uur tot 15 uur waarna ik direct naar huis ga om te ontspannen – badje nemen, boekje erbij relax mode ON! Ik wil natuurlijk dit weekend zo goed mogelijk inzetten haha!

Vrijdag avond komt Valerie mij thuis ophalen en gaan we rechtstreeks door naar het café van haar vriend. Hier gaan we gezellig wat drinken en waarschijnlijk een spelletje (of meerdere) darts spelen aangezien ik dat deze zomer helemaal geweldig vond om te doen.

Daarna gaan we bij Valerie thuis eten (wat op het menu staat weet ik niet aangezien ik dit iets vroeger typ haha) en hierna is het tijd om op de zetel te ploffen en De rode neuzendag slotshow te kijken. Ik vind dit altijd leuk om naar te kijken en om te zien hoeveel geld ze hebben ingezameld op het einde.

Wie weet lezen Valerie en ik daarna nog eventjes in bed voordat het tijd is om onze oogjes dicht te doen.

30 november:

Op zaterdag hebben we een leuke dag gepland. We gaan namelijk eerst bij Valerie thuis de kerstboom zetten, en als kerstfreak ben ik hier dus helemaal voor te vinden! We gaan ook ergens op zaterdag nog stoppen bij de McDonald’s waar Valerie mij trakteert woohoo! Dan rijden we waarschijnlijk door naar Antwerpen waar we Duncan Laurence in de Trix gaan zien. Valerie en ik waren meteen fan toen hij won tijdens het Eurovisie songfestival en ik ben dus heel benieuwd hoe hij live klikt.

Image result for duncan laurence trix

Na Duncan Laurence is het weer tijd om naar Valerie haar thuis te rijden en lekker uit te rusten in bed.

1 december:

1 december (de dag voor mijn verjaardag iehhhhhh) is het family time (met Valerie haha want natuurlijk hadden we in de avond ook iets leuks op de planning staan) We gaan namelijk eerst samen met mijn familie wokken in Kerkrade – hier zaag ik al meer dan een jaar voor om naar toe te gaan aangezien dit een all you can eat restaurant is met een hele wand vol slushi’s (mijn favoriete drinken in de hele wereld!) we vieren dan ook niet alleen mijn verjaardag maar ook die van mijn papa (jarig op 28 november) en van mijn zus (jarig op 10 december) dus zeker een feestje waard. Na het wokken zullen Valerie en ik meteen vertrekken naar het theater in Heerlen waar we in stijl (sterrenrang plaatsen) Suzan en Freek zullen zien. Vanaf het moment dat Als het avond uitkwam zijn Valerie en ik enorme fan van Suzan en Freek en toen ik zag dat ze vlak voor mijn verjaardag zouden spelen MOEST ik tickets regelen en niet zomaar tickets maar Sterrenrang tickets. Na hun concert is er waarschijnlijk ook een meet and greet (hoop ik) waar we op de foto mogen met hun. En wie weet heeft de klok dan al 12 uur geslagen en is het officieel mijn verjaardag.

Suzan & Freek

2 december: 

2 december is een gewone maandag waarbij ik ook zal moeten gaan werken. Maar Valerie blijft bij mij slapen dus die voormiddag zal ze nog even hier zijn voor ze naar de les moet. Ik moet werken van 15 uur tot 18:30 en zal samen met de kindjes op mijn werk mijn verjaardag afmaken. Ik heb van alles lekkers gekocht waar zowel mijn collega’s, de kindjes en ik van zullen smullen. Nadien kom ik thuis, nestel ik mij in mijn rendieren onesie op de zetel en kijk heerlijk tv met ons gezin thuis!

 

Een perfect verjaardagsweekend heb ik dus voor de boeg en ik kijk er al enorm naar uit. Het zal wel redelijk druk zijn maar het gaat ook superleuk zijn aangezien we dit al maanden op de planning hebben staan en het eindelijk zover is. Wat doen jullie dit weekend? Lekker filmpje kijken op de zetel of neem je er een goed boek bij? Laat het me ook zeker weten hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *