Waar was ik?

Dit jaar is het een beetje stil geweest op mijn blog, waarom? dat vertel ik in deze blogpost.

Ik begon het jaar met goede voornemens en was klaar om mijn blog terug wat leven in te blazen, wel dat ging niet zoals gepland. In Januari kreeg ik het opeens heel druk met school, dit was namelijk mijn voorlaatste jaar wat betekende dat ik GIP had (geïntegreerde proef ook wel een eindwerk genoemd) en dit nam plaats in een grote tijdperiode van inleveren, verbeteren en opnieuw inleveren (en dat ongeveer 4 keer). Maar ook had ik dit jaar 3 stageperiodes van 4 weken terwijl ik vorig jaar er maar 2 had. Dus mijn tijd verdelen ging niet zoals gepland en daarom besloot ik om mij eventjes helemaal te focussen op school en als ik dan tijd had iets online te zetten. En had ik tijd? zoals je kon zien had ik dat niet echt, daarom dat er dus heel weinig gepost is. MAAR, Ik ben terug! Ik ga deze zomer keihard werken en vooruit plannen zodat het niet nog een keer mis loopt. Ik hoop deze zomer ook hele leuke projecten op te starten, dus wil je hier niets van missen? Blijf dan zeker mijn blog volgen en dan mis je niks van mijn blogposts en projecten.

Alwaysbeyourself Maker Chelsey.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *