What i got for Christmas – 2020

Kerstmis is officieel voorbij, alle pakjes onder de boom zijn opengedaan en onze buiken zitten weer (over)vol. Het leek me weer leuk om tijdens deze Blogmas te delen wat ik allemaal kreeg voor Kerst.

Disclaimer: Dit is niet om te stoefen met mijn cadeautjes maar aangezien mijn vorige What i got for Christmas veel werd bekeken en ik het zelf ook leuk vind om te zien wat andere kregen voor Kerst leek het me gewoon leuk, als dit artikel niks voor jou is klik dan gewoon weg (no hard feelings!)

De laatste Adventskalender cadeautjes van Valerie:

Dit jaar deden Valerie en ik een adventskalender swap. En op kerstavond mochten we de laatste cadeautjes openmaken (we hadden namelijk allebei meerdere voorzien op deze dag 😉 ) De laatste cadeautjes die ik uitpakte waren:

Izzy + Tristan – Shannon Dunlap

Izzy + Tristan | Shannon Dunlap | 9789024579488 | Standaard Boekhandel

Dit was een boek wat al heel lang op mijn wishlist stond!

Ik verzamel opa’s – Tom Wouters & Julie Vangeel

Ik verzamel opa's | Tom Wouters | 9789401456906 | Standaard Boekhandel

Ik ben helemaal gek op de illustraties van Julie, en toen Valerie en ik in 2019 op De Boekenbeurs waren zagen we dit boek liggen maar besloot ik toch om het niet te kopen. Dus Valerie heeft me dit jaar ermee verrast!

De cadeautjes die ik opendeed met Kerstavond:

Dit jaar vierde we Kerstavond net wat anders dan anders. Normaal gezien houden we Kerstavond met ons gezin (mama, papa en ik) en vieren we kerstdag samen met mijn zus, metekindje en schoonbroer. Dit jaar besloten we zowel kerstavond als kerstdag samen te vieren (via Skype) aangezien we toch ieder in ons eigen kot moesten blijven. Dit waren alle cadeautjes die ik op kerstavond mocht openmaken:

Een lightbox

Dit kreeg ik van mijn zus, metekindje en schoonbroer en ik ben er enorm blij mee! Ik hoop hier volgend jaar mijn aantal gelezen boeken op bij te houden 🙂

Set mini bruisballen

Dit kreeg ik van mijn mama en papa en ik ben ene enorme bruisbal freak! Badtijd is mijn ultieme me-time moment en sinds de action is begonnen met bruisballen koop ik elke keer wel een nieuwe en iedereen die me kent weet wel dat ik enorm blij wordt van bruisballen!

Een bad & body set

Hierbij is net hetzelfde verhaal! Ik hou ervan om even lekker te badderen en deze set ruikt hemels! Ik kan dus niet wachten om in bad te gaan.

Sara dagboeken deel 27 – 32 – Ria Maes

Jullie kennen me natuurlijk wel een beetje en wie mijn blog volgt weet dat ik hou van de Sara reeks, ik keek de serie als kind en ben enkele jaren begonnen met de boeken te verzamelen. Vorig jaar werd mijn set enorm aangevuld door mijn mama en papa en dit jaar weer! Ik ben bijna bij met alle boeken en kan ze dus lekker bingen!

De cadeautjes die ik opendeed met Kerstdag:

De traditie op Kerstdag is dat we allemaal een naam hebben getrokken en we dit cadeautje op kerstdag mogen openmaken, ook hebben we iedere een cadeautje dat we krijgen van mama en papa en kopen mijn zus en ik een cadeau voor mama en papa. Zo heeft ieder op deze dag 2 cadeautjes. Dit jaar kregen we echter nog een extra cadeautje van mijn zus (omdat het zo’n gek jaar is geweest en we het dus online moesten vieren) Dit zijn de cadeautjes die ik op Kerstdag mocht openmaken:

Sara dagboeken deel 33 & 34 – Ria Maes

Ook op kerstdag mocht ik nog Sara boeken openmaken! Ik mis er nu dus nog maar 2 in mijn set (de laatste 2) en dan heb ik hem eindelijk compleet!

Nintendo Switch cadeau kaart ter waarde van €15

Nintendo Cadeaukaart eShop Card 15 euro - Cadeaukaarten , Cadeaubonnen &  Giftcards | Gratis inpakservice (TIP)

Dit was mijn extra cadeau van mama, dit stond op mijn wishlist en ik kan dus niet wachten om een nieuw spelletje te zoeken in de e-shop!

Lichtprojector met ingebouwde speaker

Toen ik laatst een lichtprojector online voorbij zag komen wou ik deze enorm graag! Het lijkt me heerlijk om hiermee in slaap te vallen en toen mijn zus vroeg wat ik voor Kerstmis wou hebben stuurde ik haar een linkje door naar deze projector, ik had echter nooit verwacht dat deze onder de boom zou liggen en was dus aardig verrast toen ik het cadeautje openmaakte. Ik heb er meteen mee geslapen en vind het een super cadeau!

Nintendo Switch + controllers

Ik werd na Kerstmis nog verwend met een extra cadeau, hoewel ik de Nintendo Switch lite heb kan ik hiermee niet mee op de televisie spelen. Aangezien mijn zus en ik apart wonen en we graag samen spelen heeft mama nog een Nintendo Switch gekocht, deze kan ik wel aansluiten op de televisie en is een cadeau voor ons hele gezin zodat we met nieuwjaar (en op zondagen – aangezien mijn zus dan altijd kwam) nu ieder vanuit ons eigen huis samen kunnen spelen! Dit was echt een klapper van een cadeau en ik had het nooit zien aankomen! Ik heb dan ook meteen Ring Fit Adventure (een spel wat heel hoog op mijn wishlist stond) zelf aangeschaft zodat ik dit kan spelen.

Ik ben dus aardig verwend dit jaar! Eindelijk heb ik bijna mijn sara collectie compleet en ik kan weer heerlijk badderen en slapen met mijn nieuwe badspulletjes en projector. Omdat ik natuurlijk zelf heel graag What i got for Christmas video’s kijk/ blogs lees ben ik heel benieuwd wat er voor jou dit jaar onder de boom lag?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *