Favorite book of the month – december 2020

Wauw 2020 is officieel voorbij en wat is die laatste maand toch omgevlogen! Ik las maar liefst 14 boeken en ontdekte live reading sprints op Youtube (een van de redenen dat ik in die laatste week veel las) Ik heb meerdere boeken die 4,5 sterren kregen en er dus echt bovenuit staken maar helaas kan ik dus maar eentje benoemen. Na lang te hebben gestaard naar mijn wrap-up is dit mijn favoriete boek van de maand geworden:

Hoe dan ook – Kara McDowell

Hoe dan ook

Ik mocht meedoen aan de leesclub rond dit boek en heb via een skypemeeting met tientallen mede boekliefhebbers de auteur ook ontmoet. Ik vond het boek ook echt heel leuk en het las als een trein.

Als je mijn volle mening over dit boek wilt lezen kan je HIER de volledige recensie van dit boek lezen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *