Favorite book of the month – februari 2022

Februari is alweer om, afgelopen maand had ik het enorm druk met examens, een lesvrije week en alsof dit alles nog niet genoeg was kreeg ik ook nog eens Corona er bovenop. Omdat ik door deze drukte dreigde in een reading slump terecht te komen besloot ik dat het weer eens tijd was om een oude favoriet te herlezen. 

Omdat dat dan ook het enige boek was wat 5 sterren kreeg deze maand was het niet moeilijk om een favoriet te kiezen.

 
Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

Huiver – Maggie Stiefvater

Huiver - Maggie Stiefvater - Zon en Maan

Ik las dit boek ongeveer tien jaar geleden en was toen meteen fan van de hele reeks. Ik zat midden in mijn Twilight fase en was dringend op zoek naar iets om deze reeks te evenaren. Ik vond dit dan ook in De wolven van Mercy Falls reeks en zelfs jaren nadien kan ik mij nog enkele plotpoints herinneren. Met de Olympische Winterspelen in volle gang snakte ik ook naar Winterse boeken en deze reeks draait volledig rond het thema Winter en de koude die hierbij komt kijken. 

Toen ik dit boek begon raakte ik weer helemaal verstrikt in het verhaal en de personages en voordat ik het wist zat ik al op een derde van het boek. Ik deed er dan ook niet lang over om dit boek uit te lezen en ik kreeg meteen zin om verder te lezen. De vervolgdelen staan dan ook zeker op de planning om gelezen te worden in maart omdat ik moet weten wat er gebeurt in de vervolgdelen. 

Omdat ik jaren nadien nog steeds enorm van deze reeks hou kon ik dan ook niet anders dan deze als favoriet van de maand te bekronen. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *