Favorite book of the month – april 2021

April is alweer omgevlogen! Dat betekend dat het ook weer tijd is om te kijken welk boek van de afgelopen maand zich mag kronen als favoriet van de maand. Ik las in april heel wat leuke boeken dus ik had wel wat keuze maar toch stak er eentje met kop en schouders bovenuit!

Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

Unsinkable – Lotte van den Noort

Unsinkable

Door de hype rond dit boek was ik aan een kant wel enorm nieuwsgierig maar ook terughoudend. Wat als ik het boek niet zo leuk zou vinden als al de rest? Maar dit was ongegrond want Lotte heeft me aardig weten te verrassen met dit boek!

Lotte van den Noort heeft een bekend onderwerp genomen en dit helemaal omgevormd tot haar eigen concept en dit met succes. Vele Titanic liefhebbers zullen zich helemaal kunnen verdiepen in dit boek. Stap aan boord en laat je meevoeren op een spannend avontuur van begin tot eind!

Mijn recensie van dit boek komt online op 15 april!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *