TBR Thursday – mei 2021

We zijn ondertussen al in mei beland en wat vliegt de tijd! Dat betekend dan ook dat het weer tijd is voor nieuwe titels voor First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

De legende van Musoro – Amina Laffet

De Legende van Musoro

Wie ik gisteren was – Pamela Sharon

Wie ik gisteren was

Sara 5: het grote geluk? – Ria Maes

Sara 5 - Het grote geluk

Deze maand is het eindelijk weer gelukt om alle boeken uit te lezen! Het was wel een makkelijke maand aangezien ik van 1 boek naar het luisterboek kon luisteren, ik 1 boek sowieso moest lezen voor een blogtour en 1 een re-read was + ook nog eens Sara (wat voor mij echt pure feelgood is en wat dus leest als een trein)

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:
Het was waarschijnlijk een goede zaak dat Cali een beetje dronken was. ( Mr. swipe right – Nicola May) *namen werden weggebleept voor Valerie*

Het is een ramp. (Plankenkoorts – Tamara Haagmans)

Ik was dertieneneenhalf toen ik verliefd werd op David. (Mijn bonzend hart – Als Kjetil Walgermo) *namen werden weggebleept voor Valerie*

Nienke zat in de taxi en hield de hand van haar oma stevig vast. (De geheime club van de oude wilg) *namen werden weggebleept voor Valerie*

De steenarend die hoog boven de Zwitserse Alpen cirkelde, zag hen al van verre aankomen. (Heidi – Johanna Spyri)
Zij koos uiteindelijk:

Mr. swipe right – Nicola May

Mr. Swipe Right

Toen ik dit boek in de brochure van Z&K zag staan was ik enorm enthousiast. Ik denk dan ook dat ik dit een heerlijk feelgood boek ga vinden!


De geheime club van de oude wilg

bol.com | Boek Het huis Anubis- De Geheime Club Van De Oude Wilg, Studio  100 | 9789059161917 |...

Ik wil heel graag Het huis Anubis terug herlezen en de reeks eens eindelijk uitlezen. Ik heb als kind alle boeken gekregen en ik was echt helemaal verslaafd aan de TV-serie. Het is dus tijd dat ik dit boek eens terug oppak.


Heidi – Johanna Spyri

Vroeger keek ik altijd naar Heidi en ik vond het verhaal echt heel mooi, mijn oma had ook een hele oude editie van dit boek wat ik eens heb geleend maar nooit heb gelezen. Toen dit boek verscheen was ik dan ook enorm enthousiast. Eindelijk kan ik het boek dan ook lezen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *