Boekenpret van A tot Z #3

Tijd voor een nieuw topic! Valerie van Valeries Boekenwereld en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Vorige week moest Valerie een boek kiezen met de beginletter W. Ze koos voor het boek Woeker geschreven door Kenneth Oppel. Dit betekend dan ook meteen dat ik deze week een boek moest kiezen met de letter R. Het boek dat ik koos voor deze week is:

Het rampzalige verhaal van jou en mij – Jess Rothenberg

Het rampzalige verhaal van jou en mij

Valerie en ik hebben onderling ook afgesproken om het lidwoord weg te laten als we zo wel een letter kunnen vinden wat past. Aangezien ik de vorige keer ook al een titel moest zoeken met een R werd het dus wel een beetje moeilijker om nog een titel te zoeken beginnend met de R. Uiteindelijk koos ik voor een van mijn favoriete boeken allertijden. Het rampzalige verhaal van jou en mij las ik toen ik ongeveer 13/14 jaar was en ik vond dit toen zo’n goed boek! Zelfs jaren later bleef ik er nog aan denken en begin dit jaar besloot ik dan ook dat het tijd werd voor een re-read. Ik kan dan ook zeker zeggen dat dit boek de titel van favoriete boek zeker waard is aangezien ik het jaren later nog steeds een zeer mooi boek vond en meteen nadat ik de laatste pagina had omgeslagen weer opnieuw wou lezen omdat ik dit verhaal niet wou loslaten.

Volgende week is Valerie weer aan de beurt, zij zal dan een boek moeten kiezen beginnend met de letter J.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *