Boekenpret van A tot Z #2

Tijd voor een nieuw topic! Valerie van Valeries Boekenwereld en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Vorige week moest Valerie een boek kiezen met de beginletter E. Ze koos voor het boek Een langzaam smeulend vuur geschreven door Paula Hawkins. Dit betekend dan ook meteen dat ik deze week een boek moest kiezen met de letter R. Het boek dat ik koos voor deze week is:

Rood, wit en koningsblauw – Casey McQuiston

Rood, wit & koningsblauw

Toen dit boek uitkwam in het Engels stond de bookcommunity helemaal op z’n kop! Iedereen las dit boek en vond het geweldig. Toen dit boek dan ook verscheen in het Nederlands was ik enorm benieuwd naar het verhaal omdat ik aan een kant ook wel wil zien waar de hype om gaat. Binnenkort komt deze auteur ook met een nieuw boek waardoor ik dit boek echt snel moet beginnen lezen.

Volgende week is Valerie weer aan de beurt, zij zal dan een boek moeten kiezen beginnend met de letter W.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *