Boekenpret van A tot Z #1

Tijd voor een nieuw topic! Valerie van Valeries Boekenwereld en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Vorige week mocht Valerie af trappen en ze koos voor het boek Lief meisje, kwaad bloed geschreven door Holly Jackson. Dit betekend dan ook meteen dat ik deze week een boek moest kiezen met de letter D. Deze was niet zo moeilijk aangezien ik meteen op een boek kwam. Het boek dat ik koos voor deze week is namelijk:

De academie – Astrid Boonstoppel

De Academie

Ik las 2 jaar geleden Astrid Boonstoppel haar debuut en was enorme fan van haar schrijfstijl. Toen bekend werd gemaakt dat ze zou uitkomen met een nieuw boek was ik enorm enthousiast. Helaas heb ik nog niet de tijd gehad om dit boek te lezen (Valerie en ik hebben ook besloten om deze te buddyreaden maar hebben nog geen vrij plekje kunnen vinden) Maar hopelijk komt hier snel verandering in. 

Volgende week is Valerie weer aan de beurt, zij zal dan een boek moeten kiezen beginnend met de letter E.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *