Boekenpret van A tot Z #4

Tijd voor boekenpret van A tot Z! Valerie van Valeries Boekenwereld en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Vorige week moest Valerie een boek kiezen met de beginletter J. Ze koos voor het boek De juwelendief geschreven door M.G. Leonard en Sam Sedgman. Dit betekend dan ook meteen dat ik deze week een boek moest kiezen met de letter F. Het boek dat ik koos voor deze week is:

Fin & Rye – Harry Cook

Fin & Rye

Toen ik dit boek zag in de aanbiedingsbrochure was ik meteen getriggerd door de prachtige cover! Na het lezen van de flaptekst leek het een leuk contemporary boek. Ik kon dan ook niet wachten tot het boek er was en kijk er enorm naar uit om deze te lezen. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om deze op mijn TBR te zetten maar hopelijk heb ik binnenkort een gaatje want ik ben enorm nieuwsgierig!

Volgende week is Valerie weer aan de beurt, zij zal dan een boek moeten kiezen beginnend met de letter E.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *