Boekenpret van A tot Z #5

Tijd voor boekenpret van A tot Z! Valerie van Valeries Boekenwereld en ik proberen altijd om een onderwerp te vinden waar we samen rond kunnen werken en we hebben weer iets nieuws bedacht. Dit keer is het een boekenketting!

Om de beurt tonen we jullie een boek. Dat kan een boek zijn dat tot een van onze favorieten behoort, dat we echt heel binnenkort willen gaan lezen of waar we echt hoge verwachtingen bij hebben. De kanttekening is dat je altijd een titel moet zoeken die begint met de laatste letter van het vorige boek…

Vorige week moest Valerie een boek kiezen met de beginletter E. Ze koos voor het boek De erfenis geschreven door Jennifer Lynn Barnes. Dit betekend dan ook meteen dat ik deze week een boek moest kiezen met de letter S. Het boek dat ik koos voor deze week is:

De Sara reeks geschreven door Ria Maes

bol.com | Mijn dagboek Sara, Ria Maes | 9789044320640 | Boeken

Wie mij en mijn blog ondertussen al kent weet dat deze reeks mijn ultieme guilty pleasure is. Vroeger keek ik de telenovelle en in 2017 ontdekte ik de boekenreeks die ik nadien ook ben gaan sparen en eindelijk zo goed als allemaal bijeen heb! In deze reeks volgen we het verhaal van Sara uit de telenovelle nadat de reeks is gestopt. Ria Maes heeft het leven van Sara dan ook verder gezet en dit is een groot succes geweest aangezien de reeks nu al meer dan 40 boeken telt. Ik kan dan ook wel zeggen dat dit de serie is waarvan ik de meeste boeken in mijn kast heb staan en absoluut een van mijn favorieten is.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *