Favorite book of the month – mei 2021

We zitten ondertussen al in juni en wat vliegen de maanden weer voorbij! Nog even en we zijn de helft van dit jaar alweer gepasseerd. Een nieuwe maand betekend ook dat het weer tijd is om te kijken welk boek van de afgelopen maand zich mag kronen als favoriet van de maand. Afgelopen maand las ik enkele boeken opnieuw en kwam mijn most anticipated release van het jaar uit, maar welk is nu uiteindelijk mijn favoriet?

10 truths en een dare – Ashley Elston

10 truths en een dare

Ik las 10 blind dates in de maand mei opnieuw omdat deze maand eindelijk een spin-off deel uitkwam met dezelfde personages maar dan een ander hoofdpersonage. Dit keer neemt Olivia ons mee op avontuur. Wat was dit boek weer heerlijk om te lezen! Ik werd een dag voor de release al verrast met het boek en ben er toen meteen in begonnen omdat ik er zo hard naar uitkeek. Ik las het ondanks dat ik het redelijk druk had enorm snel uit!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *