Favorite book of the month – september 2020

Er is alweer een maand voorbij en dus is het weer tijd om mijn favoriete boek van de afgelopen maand te delen met jullie. September had veel voor me in petto, ik nam ontslag en schreef me in voor een opleiding. Tussen al deze schoolgekte in las ik een boek voor een blogtour, en deze kan wel eens op dit lijstje zijn beland…

Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

Tot onze wegen scheiden – Emma Anna

Tot onze wegen scheiden

Dit was mijn eerste Emma Anna en ik werd al meteen omver geblazen. Ik kon dan ook niet anders dan deze als mijn favoriet van deze maand te bekronen!

Wil je de volledige recensie lezen? Klik dan op DIT LINKJE

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *