Favorite book of the month – januari 2022

Januari is alweer voorbij, naar mijn gevoel is de maand zeer snel omgevlogen (zeker door alle deadlines en examens die ik had). Ik had dan ook iets minder leestijd van voorzien, hierdoor besloot ik om mijn tijd in de auto te combineren met het luisteren naar een luisterboek. Hierdoor ontdekte ik een hele leuke reeks. Ik heb dan ook niet 1 favoriet maar 9 favorieten aangezien ik de hele reeks in zijn geheel zo tof vond.

Mijn favoriet van de maand is namelijk:

De weddingplanner reeks geschreven door Marijke Vos!

Dit is een heerlijke reeks van novelles bomvol bruiloft avonturen. We volgen namelijk het verhaal van Tessa, een planner freak die altijd alles tot in de puntjes geregeld heeft en overal lijstjes voor maakt. Wanneer een van haar beste vriendinnen haar vraagt om getuige te zijn op haar bruiloft zegt ze meteen ja. In haar hoofd begint ze al lijstjes op te stellen om er een perfecte bruiloft van te maken. Er is echter wel één klein probleempje, er is al een weddingplanner. Ze denkt er verder niet meer over na en bereidt zich gewoon voor om getuige te zijn op het huwelijk van haar vriendin. Tot de dag van de bruiloft aanbreekt en er vanalles mis gaat. Lukt het Tessa samen met de weddingplanner om de bruiloft van haar vriendin te redden of draait dit alles uit op een fiasco?

De reeks begint dus al meteen met een bruiloft fiasco, hierdoor leert de lezer de personages meteen goed kennen en is de reeks goed van start gegaan. Deze reeks telt dus negen novelles en zoals met iedere reeks zijn er ook wel mindere delen maar ieder deel kreeg minstens 4 sterren van mij. Ik vond het heerlijk om me tijdens de normaal zo saaie autoritten even volledig te kunnen focussen op een lekker luchtig verhaal. Ik heb dan ook met mezelf afgesproken om iedere maand een reeks van novelles of korte boeken uit te kiezen om te luisteren tijdens mijn dagelijkse autoritten naar stage/school. Omdat ik dit een heerlijke ontdekking vond en ik deze reeks oprecht enorm leuk vond om naar te luisteren kon het ook niet anders dan dat dit zou eindigen als mijn favoriete reeks van de maand.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *