Favorite book of the month – maart 2020

Maart is alweer om wat betekent dat het weer tijd is om mijn favoriete boek van de afgelopen maand met jullie te delen. Ik had een hele goede leesmaand in maart en las maar liefst 5 boeken die ik 5 sterren gaf. Maar toch stak er 1 boek met kop en schouder bovenuit.

Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

De weg naar mezelf – Nora Monsecour

De weg naar mezelf

Een non-fictie boek als favoriet? Dat zijn jullie niet echt van mij gewend maar dit boek verdient echt de titel van favoriete boek van maart aangezien het zo’n goed boek is! Waarom dit mijn favoriet was kan je hieronder zien in onze video en binnenkort in een recensie!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *