Favorite book of the month – februari 2021

De kortste maand van het jaar is ook alweer voorbijgevlogen en dus is het ook weer tijd om na te gaan welk boek van de afgelopen maand mijn favoriet bleek te zijn. Ik las net zoals in januari ook weer heel wat boeken. Maar uiteindelijk blijkt mijn favoriet toch een re-read te zijn. Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

Het rampzalige verhaal van jou en mij – Jess Rothenberg

Het rampzalige verhaal van jou en mij

Toen ik dit boek op Facebook langs zag komen had ik opeens heel veel zin om het boek te herlezen. Ik las dit boek in 2014 wat dus al een hele tijd geleden was maar herinnerde me dat ik het boek echt enorm goed vond.

Tijdens mijn re-read werd ik dan ook niet teleurgesteld aangezien ik weer even hard in het verhaal zat zoals de eerste keer toen ik het boek las. Ik ben dan ook heel blij dat deze re-read nog even goed is en kon dan ook niet anders dan hem als favoriet te benoemen want wat heb ik toch weer genoten van dit verhaal. Als je dit boek nog niet hebt gelezen moet je dit dus zeker echt doen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *