TBR Thursday – maart 2021

We zijn al weer in maart! Dat betekend dan ook dat het weer tijd is voor nieuwe titels voor First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:
Break a leg – Chinouk Thijssen

Vlucht – Mel Wallis de Vries

De leeuw, de heks en de kleerkast – C.S. Lewis

Deze challenge bevalt me precies veel beter dan Challenge accepted aangezien ik ook deze maand al mijn boeken heb weten uit te lezen! Aangezien ik een enorme moodreader ben valt het me ook op dat ik vaak deze boeken al in de eerste week van de maand lees omdat ik er zo naar uitkijk! Hopelijk zet zich dit vooral verder in de komende maanden.

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:
Van alle duizend manieren om op je bek te gaan bij een auditie, heeft Avy de Roode er duizend-en-één meegemaakt. (Blauwdruk van geluk) *namen zijn weer weggebleept hier aangezien Valerie dit boek al heeft gelezen*


Met een harde plons kom ik in de ijskoude gracht terecht. (Dance or die)


Het lijkt me niet te lukken volmaakte woorden te schrijven of te laten vloeien zoals het hoort. (Watertrappelen)

Ik ken haar, de vrouw in de zwarte kanten jurk. (De academie)


Hope, vijftien, staat met haar rug naar de zon, haar blauwe zijden jurkje wappert in de wind. (Licht camera liefde)

Zij koos uiteindelijk:

Blauwdruk van geluk – Petra Kruijt

Blauwdruk van geluk

Dit boek is begin dit jaar verschenen en iedere keer als ik het boek ergens zie heb ik er zoveel zin in! Ik ben dan ook heel blij dat Valerie deze blind heeft gekozen.

Dance or die – Chinouk Thijssen

Truth or Dance 3 -   Dance or Die

De afgelopen 2 maanden las ik natuurlijk al de eerste delen in deze reeks en na deel 2 gelezen te hebben kijk ik enorm uit naar dit slotdeel aangezien ik MOET weten wie Truth or dance is!

Watertrappelen – Lili Reinhart

Watertrappelen

Ik lees niet vaak poëzie boeken maar sinds ik dit boek in de brochure zag staan kan ik niet wachten om het eindelijk te lezen! Deze maand is het dan ook eindelijk zover.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *