TBR Thursday – februari 2022

Februari is officieel begonnen en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe TBR voor deze maand. Ondanks een stroeve start vond ik afgelopen maand wel een succes, ik ben dan ook benieuwd hoe ik het er in februari vanaf ga brengen.


In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren. 


Omdat er deze maand niet echt leuke boeken zijn uitgekomen (of pas zeer laat in de maand) kiezen we ook deze maand boeken uit 2019, 2020 en 2021. Maar vooraleer we daaraan beginnen nog eerst een terugblik naar afgelopen maand:


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:


2019: One small thing – Erin Watt

One small thing

2020: Eerlijk duurt het langst – Karen M. McManus

Eerlijk duurt het langst

2021: Grenzeloos geluk – Saskia M.N. Oudshoorn

Geluk 3 -   Grenzeloos geluk

Ik heb uiteindelijk maar 1 boek van de 3 gelezen maar ben de andere twee wel begonnen. Ik las Eerlijk duurt het langst geschreven door Karen M. McManus als buddyread met Valerie. Op het einde van de maand begon ik in One small thing en Grenzeloos geluk. Helaas las ik door tijdgebrek deze boeken nog niet uit. Maar ik neem ze mee naar volgende maand omdat ik ze absoluut wil uitlezen!


En dan is het nu tijd om te battelen!


Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!

2019:

  • ‘Kunnen we praten?’ (Het einde – Elle Kennedy)
  • Anthony Bridgerton had altijd geweten dat hij jong zou sterven. (De verliefde graaf – Julia Quinn) *De naam Bridgerton werd weggelaten zodat Valerie niet door zou hebben dat het een deel was uit deze reeks.


2020:

  • Ik viel altijd op blond. (Op gevoel – Lisette Jonkman)
  • Ik zwaai naar mijn beste vriendinnen, die voor het winkelcentrum op me staan te wachten. (Dubbelleven – Chinouk Thijssen)


2021:

  • Hoewel ik expres mijn raam op een kiertje had laten staan en aangekleed onder de dekens lag te wachten, schrok ik me kapot toen er op de ruit werd geklopt. (Mijn nacht met Vedder – Buddy Tegenbosch)
  • Moet dit echt? (De laatste uren van Josephine Donkers – DaniĆ«lle Bakhuis)

Valerie koos de volgende boeken:

De verliefde graaf – Julia Quinn

Bridgerton 2 -   De verliefde graaf

Dubbelleven – Chinouk Thijssen

Dubbelleven

Mijn nacht met Vedder – Buddy Tegenbosch

Best of YA XS - Mijn nacht met Vedder

Ik heb deze maand examens en een lesvrije week dus ik heb vooral zin om alle zes de boeken die ik koos te lezen. Ik heb gelukkig wel wat afwisseling met wat luisterboeken en een fysiek boek om te lezen en een dun boekje en een re-read. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik deze maand mijn TBR opnieuw ga halen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *