Favorite book of the month – Juni 2020

Er is alweer een maand voorbij en dus is het weer tijd om mijn favoriete boek van de afgelopen maand te delen met jullie. Deze maand moest ik terug gaan werken wat betekende dat ik zeer weinig leestijd had. Ik besloot om luisterboeken op te pakken omdat ik zo toch aardig wat gelezen krijg en ik dit zeer ontspannend vind. Mijn favoriete boek van de maand is er dan ook eentje die ik heb geluisterd.

Mijn favoriete boek van deze maand is namelijk:

De Royals serie geschreven door Erin Watt.

De Royals - Verleiding De Royals - Verraad De Royals 3 - Geheimen

Ik las de eerste 3 delen deze maand en heb ze stuk voor stuk verslonden. Deze serie zit tussen YA en NA in en is pure feelgood. Het gaat over een meisje genaamd Ella en wanneer haar moeder sterft komt haar wettelijke voogd haar halen (een man die ze absoluut niet kent) en brengt haar naar zijn thuis. Hier ontmoet Ella zijn zonen (de Royals) die vastbesloten zijn om het Ella niet gemakkelijk te maken aangezien ze absoluut niet willen dat Ella bij hun blijft. Maar soms ligt haat dicht bij liefde.

Ik ben enorm blij dat ik deze serie ontdekt heb. Het is een mix van romantiek, steamy scènes en spanning. Er gebeurt steeds weer iets waardoor je op het randje van je stoel zit. In juli ga ik dan ook zeker verder in deze serie.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *