Favorite book of the month – juni 2021

We zijn officieel beland in het tweede stuk van het jaar. Nog 6 maanden en er is weer een jaar gepasseerd. Juni was een redelijk drukke maand, alle laatste taken (het waren maar liefst 14) moesten worden ingediend alvorens ik mij volledig stortte op het studeren voor mijn examens. Hierdoor las ik wel wat minder dan normaal maar het was het allemaal waard aangezien ik dit jaar ben geslaagd met een mooi percentage van 85%. Het was deze maand ook niet zo moeilijk om een favoriete boek te kiezen aangezien er eentje duidelijk met kop en schouders bovenuit stak.

Cinder & Ella – Kelly Oram

Cinder & Ella 1 -   Cinder & Ella

Dit boek las ik tijdens mijn examens uit in minder van 24 uur. Het verhaal had me vanaf het begin in zijn greep en ik kon het boek niet wegleggen vooraleer ik de laatste pagina omsloeg. Ik mocht dit boek lezen voor De leesfabriek (check de recensie HIER) In mijn recensie beloofde ik ook plechtig dat ik het tweede deel niet zo lang laat liggen en ik alles wat ik op dat moment ben aan het lezen aan de kant leg omdat ik MOET weten hoe het verhaal van Cinder en Ella verder gaat!

Een maand later denk ik nu nog steeds vaak aan dit boek wat betekend dat dit boek echt tussen mijn favorieten behoort vanaf nu.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *