TBR Thursday – Juli 2021

Het is juli! Dat betekend dan ook dat het weer tijd is voor nieuwe titels voor First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.


Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

De tweede stem – Elin Meijnen

Blossom Books Shorties 2 -   De tweede stem

De falling in love montage – Ciara Smyth

De falling in love montage

Cinder & Ella – Kelly Oram

Cinder & Ella 1 -   Cinder & Ella

Deze maand lukte het me niet om alle boeken te lezen. Ik las 2/3 wat nog steeds betekend dat ik meer dan de helft wist te lezen. De falling in love montage gaat op mijn summer TBR dus ik ga deze in de zomer sowieso wel lezen.

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:

Aria Philips liep haar kantoor uit en zag toen dat haar vader bij de receptie met een van de gasten stond te praten. (Het familiehotel van Sapphire Bay)


Boeken hebben voor mij hun betovering verloren (Dansen voor beginners)

Voor mijn talkshow RTL Late Night probeer ik altijd gasten uit te nodigen die iets opmerkelijks te vertellen hebben. (Ivana)


Ik zeg: ‘Niet te geloven dat je er echt bent.’ (De zomer waarin alles veranderde)

Dit is iets wat je over me moet weten: Ik ben een afschuwelijke dochter. (Dreaming of the boy next door)

Zij koos uiteindelijk:

Dansen voor beginners – Nicola Yoon

Dansen voor beginners

Toen ik deze cover zag was ik instant verliefd op de cover. Sinds ik het boek in huis heb wil ik het lezen en dit is dan ook het perfecte moment om dit boek te gaan lezen.

Ivana – Sébas Diekstra

Ivana

Dit is een non-fictie boek dat gaat over een onopgeloste zaak. Toen ik deze zag staan in de brochure was ik instant nieuwsgierig naar het boek.

Dreaming of the boy next door – Kristina Forest

Dreaming of the boy next door

Ik denk dat dit een heerlijk zomers boek is en ik kan dan ook niet wachten om deze te lezen. Het is ook niet zo’n heel dik boek dus ik denk wel dat het redelijk snel leest.

Als ik een voorspelling mag doen denk ik dat zelfs dat ik alle 5 van de boeken die ik voor deze TBR selecteerde zou kunnen lezen aangezien ik nu zomervakantie heb en ik hoop veel te lezen. Ik ben ook echt oprecht benieuwd naar ieder boek die op deze TBR is beland.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *