TBR Thursday – maart 2022

Maart is van start gegaan en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe TBR voor deze maand. Afgelopen maand is een maand die ik liever zo snel mogelijk vergeet met een positieve COVID test en alle symptomen die hierbij kwamen kijken. Laat ons dus vooral focussen op een gloednieuwe maand met hopelijk meer succes!
In Book Battle kiezen Valerie en ik ieder twee boeken die zijn uitgekomen in 2020, 2021 en 2022. Deze twee boeken battelen dan tegen elkaar waardoor we een mooie TBR hebben van drie boeken uit drie verschillende jaren. 

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:
De verliefde graaf – Julia Quinn

Dubbelleven – Chinouk Thijssen

Dubbelleven

Mijn nacht met Vedder – Buddy Tegenbosch

Ook deze maand bleek geen groot succes te zijn. Ik las dan ook maar 1/3 boeken namelijk Mijn nacht met Vedder aangezien deze enorm dun was en ik deze nog snel heb kunnen lezen op het einde van de maand. Hopelijk lukt het me in maart wel om alle 3 de boeken te lezen.
En dan is het nu tijd om te battelen!


Dit zijn de zinnen die deze maand tegen elkaar battelen!


2020:

  • “Is het vandaag een goede dag om dood te gaan?” – Waar het licht is
  • Rama lag te staren naar de maan – Het jungle boek

2021:

  • “Mag ik in de groepsapp?” – 500 appjes die ik niet wil lezen
  • “Mensen zeggen vaak dat ik een opvliegend karakter heb.” – Jij en ik

2022:

  • Daar, voor dat venster, zat ze uit te kijken. – Sneeuwwit
  • Misschien was dit wel veruit het mafste wat ik ooit had gedaan. – Coup de foudre

Valerie koos de volgende boeken:

Waar het licht is – Jennifer Niven

Waar het licht is

Jij en ik – Chloe Liese

Jij en ik

Coup de foudre – Eline de Schepper

Coup de Foudre

2/3 moet sowieso lukken aangezien Valerie en ik Jij en ik gaan buddyreaden en ik Coup de foudre lees voor de blogtour. Maar laat ons hopen dat ik eens alle drie lees aangezien de statistieken van dit jaar nog niet verbazingwekkend goed zijn en ik hier graag verandering in zou willen brengen.

Welk boek lees jij deze maand?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *