TBR Thursday – november 2021

November is van start gegaan, een nieuwe maand vol nieuwe boeken om te ontdekken. Deze maand heb ik een redelijk drukke maand voor de boeg: begin deze maand heb ik examens, heb ik ook mijn praktijk examen voor mijn rijbewijs en daar bovenop heb ik ook nog enkele social events die werden uitgesteld en dus allemaal rond dezelfde periode vallen. Ook heb ik heel wat blogtours die eraan komen en heb ik enkele buddyreads gepland.

Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe First impressions, onze maandelijkse challenge waar Valerie en ik op basis van de eerste zin elkaars TBR samenstellen. Maar vooraleer we gaan kijken naar de boeken van deze maand reflecteren we even terug op wat er vorige maand werd gekozen en of ik deze boeken ook heb gelezen.

Dit waren de boeken die Valerie vorige maand op basis van hun eerste zin koos:

Sugar Rush – Sandra J. Paul

Sugar Rush

Recept voor geluk – Saskia M.N. Oudshoorn

Geluk 1 -   Recept voor geluk

Liefs uit Parijs – Lorraine Brown

Liefs uit Parijs

Uiteindelijk is het me niet gelukt op alle boeken te lezen. Ik las er helaas maar 1/3 in oktober. Maar het boek dat ik wel las “Recept voor geluk” geschreven door Saskia M.N. Oudshoorn was uiteindelijk wel mijn favoriet van de maand.

Maar een nieuwe maand met nieuwe kansen! Dus we gaan kijken welke boeken Valerie deze maand kiest op basis van de eerste zin.

De eerste zinnen die ik Valerie deze maand gaf waren:

  • Je zou denken dat je weet hoe een moordenaar klinkt (lief meisje kwaad bloed)
  • Een meid kon maar zoveel geschuur aan en Elle Jones had haar limiet bereikt. (Elle & Darcy)
  • Ik wil mijn telefoon tegen de muur keilen, maar daarvoor heeft dat ding te veel gekost en ik heb sowieso geen geld voor een nieuwe, dus gooi ik hem naar de hoek van de bank, waar hij met een onbevredigend plofje neerkomt. ( Winter in de b&b)
  • Ik zit op een houten bank in de enorme hal van het kasteeltje waar … en …vandaag gaan trouwen. (Grenzeloos geluk) *namen zijn weggebliept in verband met spoilers!
  • De enige dag is de andere niet. (Maxi van Fluks: een eigenwijze fee)

Zij koos uiteindelijk:

Lief meisje kwaad bloed – Holly Jackson

Lief meisje, kwaad bloed

Dit boek ben ik eigenlijk al begonnen maar heb ik uiteindelijk toen niet uitgelezen omdat er steeds andere boeken waren die dringender waren. Deze maand is dit boek dan ook absolute prioriteit aangezien ik zo benieuwd ben naar hoe het verhaal van Pip in dit deel verder gaat.

Winter in de b&b – Kaat de Kock

De B&B 1 -   Winter in de B&B

Ik doe mee aan de blogtour van dit boek. Het is dus goed dat Valerie dit boek uiteindelijk koos. Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal aangezien ik Kaat haar eerdere feelgoods echt geweldig vond! November en december zijn ook echt winter leesmaanden waar ik heerlijk op de bank kan kruipen met een winters boek en een kop thee!

Maxi van fluks: een eigenwijze fee – Anna Ruhe

Dit was een impulsieve keuze, ik zag het boek liggen en dacht: dat is nog eens een makkelijk boekje om te lezen. Het is namelijk erg dun en bevat prachtige illustraties. Ook is er een luisterboek van dus ik hoop deze zeker deze maand te lezen.

Dit waren mijn TBR boeken, welk boek staat deze maand zeker op jouw TBR?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *