Mijn #Ikleesthuis TBR

Het Coronavirus houdt heel ons land in de ban en sinds 13 maart ben ik hierdoor thuis komen te zitten (zoals zovelen van ons) het perfecte moment dus om lekker veel te lezen. En lezen dat doen we thuis en daarom deel ik vandaag met jullie mijn #Ikleesthuis TBR voor de komende tijd (dat ik niet moet gaan werken en dus binnen zit)

Night thinker – Luna Van Roosen (BLOGTOUR)

Night Thinker 2

Black-out & Home – Lara Reims (BLOGTOUR)

Rémi 2 - Black-Out Home

Hell city – Joanne Carlton (BLOGTOUR)

Hell City

Onverwacht – Jenni Hendriks & Ted Caplan (Online-leesclub)

Onverwacht

Everest de jonge yeti – Tracey West (TBR Thursday)

Everest de jonge Yeti

Doe ik het goed? – Lotte Vanwezemael (TBR Thursday)

Doe ik het goed?

Team Mortis 6: Bloedlijst – Bjorn Van Den Eynde

Team Mortis 6 - Team Mortis - Bloedlijst

Team Mortis 7: De spiegelmoorden – Bjorn Van Den Eynde

Cover Team Mortis 7: De Spiegelmoorden

Team Mortis 8: Engel des doods – Bjorn Van Den Eynde

Team Mortis 8 - Engel des doods

Team Mortis 9: Blind verdriet – Bjorn Van Den Eynde

Team Mortis 9 - Blind verdriet

Team Mortis 10: De slaventocht – Bjorn Van Den Eynde

Image result for Team Mortis 10: De slaventocht - Bjorn Van Den Eynde

Camille – Jan Ruysbergh

Camille - Like Me

En nog zoveel meer! Ligt er natuurlijk ook aan hoelang wij in ons kot moeten blijven. Als ik deze boekjes heb gelezen en ik zit nog thuis doe ik zeker een nieuwe TBR maar voor nu lijkt me dit wel genoeg. Welke boeken willen jullie lezen nu jullie thuis zitten?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *