Series om te binge-readen tijdens deze quarantaine

Velen van ons moeten de komende tijd binnen zitten, en dit is dan de perfecte reden om eindelijk eens een paar boekenseries te binge-readen waar je nooit aan toe bent gekomen. Ik zet er in deze post een aantal op een rijtje zodat je niet langer meer verder hoeft te zoeken naar perfect leesvoer voor tijdens deze quarantaine.

Kinderseries:

De Isabella Maan reeks:

Deze kinderboeken serie heb ik zelf ingeslagen om te lezen tijdens deze quarantaine. Het zijn dunne kinderboekjes waar je snel doorheen vliegt en die er gewoon super schattig uitzien.

De Fantasia serie:

Geronimo Stilton is een heel groot begrip en deze serie is alom bekend de perfecte reeks voor jonge lezers dus!

Fantasia 1

Jeugdseries:

De #Likeme reeks:

Voor de jeugd is deze serie waarschijnlijk heel bekend en ook ik geniet iedere keer van ieder boek in de #Likeme reeks. Een absolute aanrader dus.

Caro

Team Mortis serie:

Deze serie bestaat al een aantal jaren maar ik ontdekte deze serie pas vorig jaar en wauw dit is echt een goede thriller reeks die je gelezen moet hebben. Ik heb mezelf uitgedaagd om de laatste delen in deze reeks te lezen tijdens deze quarantaine.

Team mortis het romeo en juliet mysterie

Young adult series:

De hongerspelen trilogie:

Deze serie wordt momenteel door velen Vlaamse en Nederlandse boekenwurmen gelezen of herlezen aangezien er binnenkort een prequel komt uit het perspectief van President Snow. Perfect leesvoer dus aangezien je binnenkort dan meteen mee bent met de serie en het volgende deel dus kan lezen.

De Hongerspelen 1 - De Hongerspelen

Twilight serie:

Veel mensen kennen ze wel, de Twilight reeks. Deze serie was een enorme hit een aantal jaren geleden en moest je deze serie nog niet gelezen hebben dan is nu het moment.

Twilight

Wings serie:

Dit is een minder populaire serie maar ik vond deze boeken echt geweldig toen ik ze in 2013 voor het eerst las. Ik wil ze zelf ook heel graag eens herlezen dus misschien lees ik deze wel nu we toch in huis gekluisterd zitten.

Afbeeldingsresultaat voor wings boek

De wolven van Mercy Falls trilogie:

Dit is ook een van mijn jeugdfavorieten! Deze boeken las ik na mijn Twilight fangirl fase en ik vond deze boeken zo goed! Ik heb het eerste deel eind vorig jaar opnieuw gelezen en ik moet zeggen dat het nog steeds een hele sterke reeks is.

Afbeeldingsresultaat voor huiver

De selectie serie:

Een aantal jaren las ik deze serie en werd instant verliefd op de schrijfstijl van Kiera Cass. Deze boeken zijn pure feelgood!

Afbeeldingsresultaat voor de selectie

De Iron Fey serie:

Dit is nog een serie die ik enkele jaren geleden las en die ik toen gebinged heb aangezien het zo’n goede serie is!

Afbeeldingsresultaat voor de ijzerkoning

De tussen de sterren reeks:

Dit is weer een heerlijke feelgood reeks die ik sinds vorig jaar heb ontdekt. De perfecte leesvoer voor jonge tienermeisjes.

Tussen de sterren

De Girl Online reeks:

Wie mij al een tijdje volgt weet dat dit mijn favoriete serie aller tijden is. Deze kon dus niet ontbreken op mijn lijst.

Girl Online - Girl online

Volwassenseries:

De Sara reeks:

Voor de dames die houden van heerlijke chicklit met wat drama is de sara reeks puur genieten. Er bestaan ook meer dan 30 delen in deze reeks dus je bent wel eventjes zoet en hebt zeker genoeg leesvoer voor de komende tijd.

Sara Mijn Dagboek / 1 Soms komen dromen uit

De After serie:

Ook deze serie zou ik graag willen lezen terwijl ik thuis zit. Ik ben deel een alweer begonnen en hierna ga ik gewoon lekker verder lezen.

Afbeeldingsresultaat voor after 1 nederlands

 

Nu kunnen jullie al aardig wat dagen doden met deze heerlijke boekenseries in het verschiet. Hebben jullie nog tips? Laat ze hieronder zeker weten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *