De films/series die ik deze vakantie wil kijken

De kerstvakantie gaat bijna van start. Twee weken lang bomvol lezen, films kijken, eten en toch ook wel een klein beetje werken voor school. Maar ter ontspanning zou ik wel enkele avonden tijdens deze vakantie de tijd willen nemen om een film te kijken. Daarom leek het me leuk om eens door Netflix en Disney+ te bladeren en eens een lijstje op te stellen met films die ik graag zou willen kijken deze vakantie.


De familie Claus 2

Ik keek de eerste film deze maand en ben dan ook wel erg benieuwd geworden naar het vervolg. Deze staat dan ook zeker op de planning om samen met mama te kijken.


De notenkraker en de vier koninkrijken 

Deze film keek ik toen hij uitkwam al eens maar omdat ik me er niet enorm veel meer van herinner wil ik het graag nog eens opnieuw kijken.


Noelle

Deze film keek ik recent nog (redelijk laat ’s avonds) en vond hem toen zo leuk. Daarom wil ik hem graag eens herbekijken met mama omdat me dit een super gezellige film lijkt om samen te kijken.


Last Christmas

Deze film was laatst op een van de VTM kanalen en sinds deze film is verschenen wou ik hem al kijken. We hebben hem nu dan ook opgenomen zodat we dit in de kerstvakantie kunnen kijken.


Ook zijn er nog een 4-tal series wat ik (verder) wil kijken (en die niet echt met Kerstmis te maken hebben):


The good doctor

The good doctor staat op Netflix! Ik keek het eerste seizoen al enkele jaren geleden en vond het toen zo’n leuke serie. Nadien had ik nooit de tijd om dit tijdens de weekdagen op TV te volgen dus toen ik zag dat deze op Netflix zouden worden gezet werd ik meteen enthousiast. Ik ben dan ook meteen beginnen met kijken en ben nu al bijna aan het einde van het eerste seizoen. Ik ben dan ook wel benieuwd hoe ver ik geraak in de vakantie.


Emily in Paris

Seizoen 1 van Emily in Paris bingede ik afgelopen jaar. Hoewel het eerst geen serie voor mij leek te zijn had het toch een factor waardoor ik bleef kijken. Uiteindelijk raakte ik helemaal in de ban van het verhaal en ik heb dan ook reikhalzend uitgekeken naar het tweede seizoen. Eindelijk staat deze op Netflix en ik heb dan ook gezegd tegen mezelf dat ik deze vakantie de tijd ga nemen om me echt op dit tweede seizoen te storten. 


Spinning out 

Dit is ook een reeks wat ik toen het uitkwam meteen bingede. Omdat ik het zoooo goed vond en ik het echt spijtig vond dat deze reeks werd geannuleerd door Netflix wil ik het graag nog eens herbekijken. Er zijn ook niet zoveel afleveringen dus dat zou wel moeten lukken.


Zero chill

Dit is hetzelfde verhaal als bij Spinning out. Ik heb deze reeks bij verschijning gekeken en vond het een enorm leuke show (valt het op dat ik fan ben van series waarin ze ijsschaatsen?) Ik kijk er dan ook enorm naar uit om deze reeks opnieuw te kijken.


Dit is mijn TBW voor tijdens de kerstvakantie. Ik hoop dan ook dat ik met deze films/series kan ontspannen voordat alle deadlines weer op mij afkomen in het nieuwe jaar. Welke film/serie willen jullie deze vakantie kijken?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *