The Final Book Support Group TBR

Een van mijn favoriete booktubers genaamd Steph Loves kwam samen met haar Patreons op een enorm leuk idee. Steph had het erover dat ze enorm veel moeite heeft om series uit te lezen en haar Patreons waren het er met haar over eens. Zo is de Final Book Support Group ontstaan. De bedoeling is om elkaar te motiveren series verder te lezen totdat we uiteindelijk bij het laatste deel zijn aangekomen en eindelijk series van onze TBR lijstjes kunnen schrappen. Steph host ook enkele read-a-thons om ons zo nog meer te motiveren.

Meer info kan je hier vinden (let op het filmpje is wel Engelstalig):

Volgende week (14-20 maart) is de eerste read-a-thon en vandaag deel ik mijn TBR met jullie.

De zoete verleiding van Emerald cove – Holly Martin

Zussen van Jewel Island 3 -   De zoete verleiding van Emerald Cove

Ik las het tweede deel in deze reeks vorige week uit en omdat het vierde deel al is aangekondigd en snel zal verschijnen wil ik dit derde deel lezen zodat ik helemaal bij ben met deze serie en onmiddellijk het vierde deel kan lezen na verschijning.

Op gevoel – Lisette Jonkman

Eind vorig jaar herlas ik de eerste twee delen in deze reeks. Ik wil deze trilogie dan ook eindelijk uitlezen deze week omdat ik anders weer te lang wacht met het vervolg deel. Ik ben dan ook van plan om dit boek te luisteren tijdens mijn autoritten naar stage en school deze week.

Flessenpost – Chantal Claassen

Ik ben dit boek vorige week begonnen en het tweede deel is al verschenen en heb ik inmiddels ook. Daarom leek het me een goed plan om deze verder te lezen. Zodat ik dan ook het tweede deel hopelijk snel kan lezen.

Sara: Wintervuur – Ria Maes

Sara - Wintervuur

Ik weet dat dit absoluut niet past bij de weersvoorspelling van volgende week maar ik ben van plan om eindelijk mijn Sara boeken eens wat voorrang te geven aangezien ik eindelijk de volledige reeks bij elkaar heb gespaard. Omdat ik vorige week het zevende deel uitlas ben ik nu aangekomen bij een kort tussendeeltje namelijk Wintervuur. Ik denk dan ook wel dat ik deze zeer snel zal uitlezen en dan misschien het achtste deel oppak.

Verder ga ik me vooral geen druk meer opleggen door nog boeken toe te voegen aan deze TBR. Ik zie wel hoe deze week verloopt en welke boeken ik nadien nog oppak.

Ik ben wel van plan om er een blogpost rond te typen om te kijken hoe de week verloopt dus ook deze kunnen jullie dan lezen op Leesmeemetmij!

Doe jij wel eens mee met een leesmarathon?

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *