Vraag van de week #1

De eerste Vraag van de week! Ons nieuwe wekelijkse topic waar Valerie en ik vragen aan elkaar stellen en deze beide beantwoorden op onze blogs. Vandaag dus de allereerste vraag:

Wanneer zijn jullie begonnen met bloggen en waarom?

Ik begon mijn blog in november 2013, echter heette die toen helemaal niet Leesmeemetmij en was deze niet boekgerelateerd. Als 13 jarig meisje hield ik namelijk enorm van make-up (Waarom? Geen idee aangezien ik nu nooit make-up draag) en alles wat te maken had met beauty. Ergens in 2013 begon ik een Youtube channel (die ook over beauty ging) en toen mijn ouders hier achter kwamen moest ik deze meteen offline zetten. Ik begon dus in het geniep een blog om zo toch mijn creativiteit los te laten aangezien ik geen enkele hobby’s had in die tijd (buiten lezen natuurlijk)

Naarmate ik steeds meer Booktube ging kijken rolde ik op mijn blog in het boekenwereldje wat resulteerde in deze boekenblog. Van maandelijkse TBR’s tot wrap-ups alles kwam voorbij. Ik had eindelijk mijn plekje gevonden waar ik mezelf kon zijn zonder dat iemand het wist dat ik het was. Toen ik mijn blog aanmaakte werd ik namelijk in het dagelijks leven extreem gepest op school waardoor ik iets moest zoeken om me in te verdiepen. Ik eindigde dan ook iedere blogpost met ‘Always be yourself X’ (very Gossip girl i know!)

Fun fact: Ik hield mijn identiteit maar liefst 3 jaar lang geheim voordat ik mijn naam durfde te posten – i know ik was zelfs bang om een voornaam prijs te geven.

Mijn blognaam en bloguiterlijk veranderde ook regelmatig aangezien ik nooit de perfecte match vond. In 2016 kwam ik dan eindelijk op Leesmeemetmij en zoals jullie kunnen zien is deze blijven hangen. In 2017/2018 (geen idee meer wanneer precies) kwam ik ook op de marble achtergrond en dit is nu echt mijn online identiteit geworden.

Ik begon mijn blog dus vooral om al mijn creativiteit kwijt te kunnen en had nooit kunnen denken dat dit zou resulteren in een boekenblog en op zo’n succes.

Fun fact: Aangezien mijn ouders tegen mijn Youtube kanaal waren hield ik mijn blog maar liefst 6 jaar voor hun geheim. Gelukkig keurde ze dit wel goed!

En dit is hoe ik begon met bloggen en waarom ik besloot om een blog op te starten.

Hopelijk vonden jullie dit interessant en weten jullie nu wat meer over mij en mijn blog. Laat ons ook vooral hieronder vragen achter die Valerie en ik kunnen beantwoorden en misschien komt jou vraag wel voorbij in een van de komende Vraag van de week artikelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *